Следете ни

Twelve O'clock » Дамска мода » Запазете женственото излъчване и стил – бъдете атрактивни и свежи в студа и снега

Запазете женственото излъчване и стил – бъдете атрактивни и свежи в студа и снега

Студът и снегът са в разгара си, извадили сте най-дебелите си дрехи и не е проблем дори да не са съвсем добре съчетани, важното е да се запазите от пронизващия студ. Онлайн магазин за дамска мода Twelve O’Clock настоява да помислите и за малко шик, така че да сте привлекателни сред преспите. Можете да се облечете топло, за да не ви е страх от студа на улицата, на спирката, по пътя към офиса или магазина, а също и в офиса. Добавете закачка, цветно петно, с което да освежите не само вида си, но и гледката за околните. Това можете да направите и с избор на декоративен елемент, като например цвете.

Ако сте планирали покупка на нови дрехи, ние имаме предложения, които ще ви помогнат да се запазите от студа и същевременно да сте женствено елегантни.

 

Най-важното – облечете няколко слоя дрехи

Това е стар и изпитан принцип, който често забравяме. Приложете го сега, тъкмо е време за това/ Препоръчваме ви зимно сако или жилетка с топла блуза отдолу. Ако имате елече, можете да го облечете под сакото или жилетката и да го махнете, когато стигнете в офиса.

Дамските жакети на Twelve O’Clock са със свежи декорации. Изберете модела жакет „Ледени цветя“ – щампата на гърба и ръкава е впечатляваща. Същевременно лесно ще комбинирате модела с основен черен цвят с панталон или пола.

Класическа жилетка

Още един ефектен модел жилетка е „Сърца“ – в универсален бежов цвят, с щампи на сърца в предната част и възможности за два вида закопчаване и добавяне на колан.

 

Жилетка от плетиво

 

За тези, които предпочитат блузони и туники, Twelve O’Clock предлага туниката „Огнени цветя“ и блузона „Сърца“, също с атрактивни щампи.

туника от щампирано трико

Добавете шал в контрастен цвят

Зимните връхни дрехи са обикновено тъмни. С шал във весел, контрастен цвят ще освежите тоалета си. А с няколко шала в гардероба си си гарантирате разнообразие всеки ден.

 

Покажете над закопчаването на връхната дреха декоративна яка или друг елемент на блузата

Блузата с ярък цвят и декоративен елемент ще ви помогне за цветен акцент, надничащ над закопчаването. Предлагаме ви модела риза „Червена панделка“ – покажете панделката над закопчаването на връхната дреха. Ако сте с черно палто, ще се получи особено красив контраст.

риза с буфан ръкави

Акцентирайте върху ботите и ботушите с лесен трик

А сега помислете за ботите или ботушите. Сигурно сте ги избрали така, че главно да са ви удобни за ходене в снега и по леда. Защо не добавите закачка за свежест и оригиналност? Най-лесно е да смените връзките, ако ботите ви са с връзки. Връзки в ярък цвят ще ги превърнат в атрактивен акцент на вида ви. Освен цветни можете да потърсите връзки в сребристо или златисто.

Ако планирате покупка на боти или ботуши, потърсете за по-атрактивно оформени подметки. Дори моделите с подметки танк ще ви предложат впечатляващи решения.

 

Изберете шапка, шал и ръкавици в един цвят, за да получите комплект

Можете да намерите комплекти от тези аксесоари, но ако вече сте си купили хубава шапка, допълнете я с шал и ръкавици в същия цвят. Това определено ще привлича и очарова.