Следете ни

Twelve O'clock » Дамска мода » Изберете дрехи в коледни цветове от гамата на Twelve O’Clock

Изберете дрехи в коледни цветове от гамата на Twelve O’Clock

Коледният сезон ни обгръща с блясък и празнично настроение, и заради студа ни се иска да добавим топли елементи в облеклото си. Топлината на цветовете е също толкова важна, за да създадем празничната атмосфера у дома. Това важи и за дрехите. Добавете топлина с моделите на Twelve O’Clock и посрещнете Коледа красиви и заредени с празнични цветове.

 

Червеното

Червеното е един от основните цветове, които свързваме с Коледа. Добавете ризата-боди „Съблазън“, от 85% памук и 15% еластан, и ще имате класическо боди за комбиниране с костюм, в коледен цвят. Чупките в подгръдната част са допълнение, което ще ви направи по-различни.

риза тип боди

 

Панделките имат своята роля не само в опаковките на подаръците. И в тоалетите те ще придадат коледна тържественост. Ризата „Червена панделка“ от 85% памук и 15% еластан ще ви привлече най-напред с шикозната панделка. Но това не е единственият акцент. Буфан ръкавите също ще придадат приказен елемент на тоалета, който комбинирате с тази блуза.

риза с буфан ръкави

 

Ако предпочитате рокли, моделът вталена рокля „Мерло“ е за вас. Това е рокля от 100% акрил, в атрактивен винен цвят и с лодка деколте.

Вталена рокля с дълъг ръкав

Бялото

Бялото е особено атрактивно в коледния сезон. Особено функционални са саката и жакетите. С жакета „Бяло букле“ от 85% вълна и 15% полиестер нежността на буклето и очарованието на белия цвят ще се слеят в едно, а сатенената панделка ще добави още женствена привлекателност. Лесно ще комбинирате белия жакет с поли и панталони в различни цветове.

Елегантен жакет

 

Бялата блуза също е практичен и красив избор, съчетава се с всякакви цветове поли и панталони. Елегантната блуза от трико „Еверест“ от 100% полиамид ще ви привлече с оригиналността си – кръстоската на деколтето, която определено ще ви помогне да се откроите.

э

 

За по-официални случаи е класическата бяла риза. Моделът дамска риза „Дантелено жабо“ от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан, е особено впечатляващ – с буфан ръкавите и с акцентите – дантеленото жабо и черните копчета. Това е блуза за ефектен официален тоалет, в комбинация с черна пола или панталон.

дамска риза

 

Златистото

Златистият цвят добавя блясъка към коледната гама. Той искри от коледни играчки и украси, от коледни картички, а защо не и от тоалетите през коледния период. Добавен като елемент, като акцент, златистият колан ще превърне всеки тоалет в празничен. Сакото „Златист колан“ от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан е олицетворение на женствеността. Да започнем от специалната кройка – нагъване в горната част, а от талията надолу разкрояване. Златистият ширит в линията на талията и златистите копчета правят модела да изглежда като появил се от коледна приказка.

 женствено сако

 

Ако златистото ви се струва прекалено впечатляващо, жълтият цвят също ще внесе топлина и веселие. С вталената рокля „Игра на цветове“ от 60% памук, 30 % полиестер и 10% еластан ще бъдете неповторими – нарязванията и елементите от жълто трико ефектно контрастират с общия черен фон.

 

вталена рокля