Следете ни

Twelve O'clock » Дамска мода » Принтове на цветя – откроявайте се с впечатляваща рокля през зимата
рокля с принт на цветя

Принтове на цветя – откроявайте се с впечатляваща рокля през зимата

Свикнали сме да свързваме цветята с пролетта и лятото, затова ги пренасяме в дамското облекло, с блузи и рокли на принтове на цветя. Днес ви предлагаме един по-различен поглед върху принтовете на цветя. Нежни и цветни, те са в унисон с женската природа, затова трябва да съпътстват избора ни на тоалети и през зимата.

 

Съчетайте флоралните принтове по уникален, нетрадиционен начин

Напоследък дизайнерите предлагат изненадващи решения, които можете да пробвате. Смелите съчетания се прилагат не само при едноцветни материи в цветове, традиционно считани за несъчетаеми. Какво ще кажете за съчетаването на гингам каре с флорални принтове? Това е една от оригиналните идеи, които присъстват в зимните колекции. Целта е да се съчетае традиционното за топлия сезон каре и флоралните мотиви, запазени по традиция за лятото. Ако все пак това съчетание ви се струва много авангардно, пробвайте да съчетаете карирано шалче с рокля или блуза с флорален принт. Определено ще се откроите.

 

Съчетаване на флорален с друг принт – защо не?

Можете да експериментирате и със съчетания на флорален принт и друг принт, ако смятате, че се допълват. Например принт на звезди или панделки, съчетан с принт на цветя. Всичко зависи от гамата, която искате да постигнете, и от идеята, с която подбирате принтовете за съчетаване. Съвременната мода е смела, използвайте свободата на съчетаване и създайте нова тенденция.

А сега, за да допълните с принтове на цветя гардероба си за зимата, разгледайте модели на такива принтове от колекцията на Twelve O’Clock.

 

Ледената гама – другата основна гама за зимата

Кой сезон е по-подходящ за решение за тоалета в ледена гама от зимата? Никой. Смело изберете роклята „Ледени цветя“ от памучно трико в тъмносиньо и щампирано плетиво от 100% акрил с цветя, решени в ледени цветове. Роклята е вталена нагоре и с разкроена долна част, удобна за всекидневието. Флоралният акцент заема само част от предницата, но се откроява върху едноцветната материя.

 

рокля за зимата

Маслената гама – подходяща за зимния сезон

Блуза в маслени тонове на цветя – ето второто ни предложение. То носи топлото название „Маслени цветя“. Трикото на тази блуза от 95% полиестер и 5% еластан е леко, нежно, а ръкавите 7/8 и деколтето във форма на V допълват оригиналността. Съчетайте блузата с едноцветен костюм и сте готови и за работа, и за официално мероприятие.

 

блуза с принт

Да преминем към огнената гама, носеща много топлина в зимния студ

Туниките са удобни за студеното време, а когато облечете туника от 100% акрил с флорални щампи в огнени цветове, ще ви стане топло и весело. Асиметричните ръкави са украсени с щампи на цветя, в жълто, огнено оранжево и кафяво. Бежовият фон и цветовете на щампите дават възможност за съчетаване с едноцветни поли и блузи в същите или неутрални цветове. Ето един модел туника от щампирано трико, при който можете да пробвате съчетаване на флорални принтове с каре – с карирана пола или блуза.

 

туника от щампирано трико

Ако предпочитате класическото съчетание на черно и бяло

За любителките на класическата комбинация между черно и бяло и стилизирани флорални мотиви е роклята „Eternity”, от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан. Кройката е класическа, подходяща за комбиниране със сако.

вталена рокля с къс ръкав