Следете ни

Twelve O'clock » Дамски блузи онлайн » Замисляли ли сте се колко универсален е късият топ
къс топ

Замисляли ли сте се колко универсален е късият топ

Късата блуза, над кръста, наречена топ – това обикновено в модел, който свързваме с лятото. Но топът е подходящ за носене и през другите сезони.

 

Топът с пола или шорти за лятото

Тази къса блуза стои еднакво добре с пола, независимо дали е вталена или разкроена, както и с шорти. За да си гарантирате абсолютна универсалност изберете топ в бял цвят.

Twelve O’Clock ви предлага ефектния топ тип бюстие „Fit”, в бяло. Той е особено ефектен с решението с една презрамка. Съчетайте този топ от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан с пола или шорти в какъвто и да е цвят.

 

топ тип бюстие

 

Едно от предложенията ни за лятото е съчетаване с разкроената пола „Tricky”. Тази лека и широка пола от 95% памук и 5% еластан в цвят електрик ще се комбинира ефектно с бюстието „Fit”.

 

Къса пола "Tricky"

 

Топът в съчетание с друга блуза

От това решение можете да се възползвате не само през лятото. Единият вариант е да носите топа под широка блуза, тип риза. Едно от предложенията на Twelve O’Clock е съчетаване на топа с шифонена блуза „Tender” в черно. Ефектността на модела, с панделки и вталяване в областта под бюста, ще се съчетае чудесно със семпъл топ, също в черно, или в контрастен цвят – бяло или червено например.

шифонена блуза „Tender”

 

А в хладните дни сложете в чантата си топ с дълъг ръкав, който да облечете върху блузата. Това е нестандартно, но ефектно решение. Топът ще изглежда чудесно например и върху туника „Нощно море“ от 80% памук и 20% вискоза. Комбинирайте туниката с топ в бяло, черно или червено, един от цветовете, в които е решена.

 

Лятна туника

Ако сте избрали прозрачна блуза, облечете под нея топ и ще оформите нестандартен тоалет. Едно от предложенията ни е потникът „Черни копчета“ от 60% вискоза и 40% полиестер. Копчетата и декорацията с плисета ще се открояват над топа, върху който можете да носите потника разкопчан.

 

потинк без ръкав

 

Черен топ под черна дантелена риза е един от най-подходящите официални тоалети, с пола или панталон също в черно. Комбинирайте ризата „Ноар“ от черна дантела с черен топ под нея и допълнете с черна пола или панталон.

 

 https://twelveoclock.bg/collections/rizi/products/riza-noar

 

Топ и рокля – абсолютно приемливо, дори привлекателно

Може ли топът да се комбинира с рокля? Разбира се. Добре е роклята да е вталена. Над нея можете да облечете както втален топ, така и по-широк. Съчетайте по цветове и десен. Това може да бъде комбинация за ефектен тоалет или добавяне на още един слой в хладната вечер.

Топът се съчетава отлично с рокля, която е с вталена горна част и разкроена долна част. Роклята „Акварелни слънчогледи“ от 100% полиестер, с горна част в жълто и пола на щампи може да се комбинира с топ в черно или друг контрастен цвят. Допълнете с бижута в тон с топа и ще поставите необходимия финален акцент.

 

дълга рокля

 

Когато роклята ви е с акцент в друг цвят, както в модела ни вталена рокля „Summer Virgin”, допълнете с топ и бижута в същия цвят. Тази ефектна лилава рокля от 80% памук и 20% полиестер, с бял колан, ще изглежда чудесно с бял топ.

 

Вталена рокля