Следете ни

Twelve O'clock » Дамски блузи онлайн » Какво деколте на блуза е най-подходящото за вас
блуза с деколте

Какво деколте на блуза е най-подходящото за вас

Деколтето е елемент от блузата, който може да разнообрази модела, да изтъкне предимствата ви или да скрие някои леки недостатъци в горната част на тялото. Най-разпространено е равното деколте. Моделите на Twelve O’clock ще ви покажат и решения с други деколтета. Нека първо направим преглед на формите и как те ще допринесат за привлекателния ви външен вид.

Равно деколте

Вече споменахме този вид деколте, по врата. То е непретенциозно, много е подходящо, когато искате да привлечете с красотата на плата. С блузата „Сиво-розова дантела“ ще привлечете с нежността на дантелата и цветовите нюанси.

блуза с равно деколте

Деколте „Лодка“

Това деколте предлага разнообразие сред множеството блузи с равно деколте. Дамите с по-едър бюст могат да се възползват от блуза с лодка деколте, за да скрият обема на бюста. Но това е форма, подходяща за всички дами – тя не е екстравагантна. Можете да преобразите стара блуза, като трансформирате равното деколте в лодка. Онлайн също ще намерите предложения, които ще ви впечатлят. Особено ефектна е комбинацията на лодка деколте с виненото на цвят кадифе на модела на Twelve O’clock блуза „Кадифено докосване“.

блуза с  лодка деколте

V-образно деколте

Ето още една популярна форма за деколте на блуза. Тя е особено подходяща за вечерни официални случаи; тогава V-образният израз може да е по-дълбок. Но за ежедневието е подходящо V изрязване с по-малка дълбочина. Издължаващият ефект на тази форма е подходящ за дами с кръгли лица. Ако сте решили да освежите модела на ваша блуза с ново деколте, тази форма също е лесно осъществим и подходящ вариант.

U-образно деколте

U-образната форма е решение за дами с по-слаба и удължена форма на лицето, но това по принцип също е универсална форма. Ако изразът не е дълбок, блузата с такова деколте е подходяща за ежедневието. Освен това този вид изрязване дава възможност за комбинации с други плат отстрани на деколтето. Веднага ще ви впечатли моделът блуза на Twelve O’clock „Нежен рок“ – класическият черен цвят е подходящ за съчетаване с различни поли и панталони, а ръкавите от кожа създават основния акцент.

блуза с U-образно деколте

Деколте с висока яка

Все по-често деколтето с висока яка е елемент не само на зимните блузи. Освен че ще скриете врата, което е подходящо за дами с по-издължен врат, с тази форма на деколтето ще добавите заобленост, което е символ на женственост. Това деколте чудесно се комбинира с ръкави с оригинална кройка, за да направи модела на блузата по-пищен и по-ефектен. Буфан ръкавите са често решение в комбинация с деколтето с лодка яка. В модела на Twelve O’clock – винен цвят блуза с къси буфан ръкави, комбинацията е предложена като решение и за топлия сезон.

блуза с високо деколте

Нестандартни форми на деколтето

Нестандартните форми, като сърцевидно, асиметрично и други, са примери за това, как деколтето ще постави своя акцент и ще придаде оригиналност на блузата. И тук важи правилото, че за ежедневието не са приемливи по-дълбоките деколтета. Всяка нестандартна форма може да освежи блуза, за която имате планове за промяна. Ето една идея за несиметрично деколте – под V- или U-образната форма пришийте под ъгъл парче в контрастен цвят.