Следете ни

Twelve O'clock » Дамски жакет » Дамски жакет от Twelve O`Clock – дреха за всеки сезон

Дамски жакет от Twelve O`Clock – дреха за всеки сезон

Завръщането на жакета в гардероба на дамите е все по-често: в официалното облекло, като допълнение към роклята, в комбинация и с по-спортни дрехи, дори с дънки. И зиме, и лете ще ви превърне в стилна дама или в спортно елегантна жена. Това е универсална дреха, която дамите преоткриват.

Жакет за официални случаи: не само в черен цвят

За официалните случаи ще направите впечатление със стилен жакет от подходящ плат. Черният цвят е универсален и винаги внася елегантен завършек. Това е класическият цвят, за всеки сезон, независимо дали роклята ви е едноцветна или на шарки. На пазара се предлагат различни официални платове в черно. Класическият черен жакет ще засияе с материята си, особено когато тя е с ламе, а семплата кройка ще даде възможност за избор на рокля със сложен модел.

Изборът на бял цвят например е още едно оригинално решение. Особено когато материята на жакета е от бяло букле. Моделът жакет „Бяло букле“ на Twelve O’Clock е стилният избор на оригинален модел за парти, тържество или друг официален случай. Платът е вълнено букле, което ви гарантира топлина в студения сезон. Жакетът предлага и два акцента: сатенена панделка и харбала в долната част, падаща на канони. Комбинирайте този жакет с нашата пола „Бяло букле“, и вашият тоалет е готов. Белия цвят можете да комбинирате с блуза във всякакъв цвят.

жакет „Бяло букле“

Черният жакет като част от всекидневното дамско облекло

Черният жакет е удобен и стилен и внесен в ежедневното облекло. Той ще се комбинира с рокля, поля, панталон. Разнообразете с гердан, брошка, комплект от гердан и обици и др. С жакет, комбиниран с дълга права или разкроена пола, силуетът ви ще бъде безупречен. Той ще образува впечатляващ ансамбъл и с пола-панталон или панталон чарлстон.

Цветните решения за жакета в ежедневието

Навлизайки в ежедневния гардероб, жакетът започва да придобива закачливи елементи. Лятото е време, когато цветовата гама се разширява, с тегели и кантове в контрастен на плата цвят. Възможностите за акценти са много, включително асиметрични джобове, панделки и други декоративни елементи. Жакетите от ярки или щампирани платове събират в себе си основната задача да изтъкнат цветовото решение.

Предлагаме ви модела дамски жакет „Червени палми“. Това е изчистен модел с ръкави 7/8. Материята е полиестер, с 5% ликра. Облечете го върху риза боди, с черна пола или пола-панталон, или панталон. За весел и елегантен ансамбъл комбинирайте жакета с нашия модел пола „Червени палми“.

дамски жакет „Червени палми“

Цветният жакет в комбинация с цветни спортни обувки, чанта и шал

Ярките цветове внасят весел елемент в ежедневния гардероб. Жакетите започват да играят все по-важна роля в цветовите решения за всеки ден. Комбинирани със спортни обувки и чанти в подходящ ярък цвят, те създават ансамбъл. Съвременната жена разчита и на цветни кецове – за комбинация от удобство и цветност. Лесно е да се съчетаят с жакет в същия цвят, а когато се добавят и чанта и шал, ансамбълът е впечатляващ и запомнящ се.

Вашият принос в съчетаването на жакета

Внасяйки жакета в гардероба си, преценете с какво можете да го комбинирате. Разнообразието от колани, включително от плат, ще ви предложи акцент за новия жакет – с колан с възел, с прехвърляне и т.н.