Следете ни

Twelve O'clock » Дамски жакет » Модни дамски жилетки и жакети за есенния сезон
дамски жилетки

Модни дамски жилетки и жакети за есенния сезон

Есента пристигна, както винаги многоцветна и топла. Достатъчно топла, за да излизаме по жилетки или жакети, без да е необходимо топло яке. Естествено тези леки връхни дрехи трябва да са стилни и красиви, за да добавят самочувствие и откроят дамската индивидуалност.

Трябва да сме в крак с модата за есенните облекла, включително и при жилетките и жакетите. Това е още едно предимство на дамите, които знаят цената си. Новата мода за сезона освежава, предлага оригинални, често неочаквани решения. Всяка дама може да реши дали да следва модните тенденции, изцяло или отчасти. Все пак цялостното излъчване е съвкупност от следването на модата и комбинирането с дрехи, които ни отиват като решения – цветове, кройки, аксесоари.

Съвременната мода дава възможност дори за комбиниране на жилетки от ефектна материя с официални рокли. Изборът е ваш – експериментирайте!

Кожени жилетки

Това е мода, която се наложи есента на миналата година. Изборът на кожата като материал е и заради ефектността й, и заради топлината, която все пак жилетката трябва да осигурява в хладните есенни вечери или когато температурите паднат с няколко градуса.

Естествен е въпросът, дали да заложите на естествени кожи, или на изкуствени. И двата вида материал имат своите предимства. Естествената кожа е натурален материал, но ако сте привърженици на запазването на живота на животните, изкуствената кожа е за предпочитане.

Освен че кожата е сред модните материали за жилетки и този есенен сезон, тя е и материал, при използването на който жилетката обикновено е свободна, не плътно по тялото. Затова такива жилетки са за дами с всякакво телосложение, те не очертават закръгленостите.

Плетената жилетка – банална или напротив

Не свързвайте плетената жилетка с това, което са плели бабите ви, от естествена вълна. Тези жилетки са ви топлили чудесно, но модна къща Twelve O’Clock ще ви предложи стилно плетиво.

Жилетката „Сърца“ е с прихлупване на предниците – това е начин за два различни вида закопчаване. Цветът е универсален, бежов, а щампите на сърца на предницата дават името на модела и носят чара на тази дреха.

 

жилетка от плетиво

 

Жакет от букле – стилна дреха от есенната дамска мода

Буклето е много подходящо за официален жакет. Традиционните цветове – черно, червено, бяло, се съчетават добре с другите. А бялото букле е особено елегантно. Ще установите това, ако си купите ново попълнение за гардероба от онлайн магазин за дрехи – елегантен жакет „Бяло букле“. Съединяването на предниците е с атрактивна бяла панделка. Бялото на буклето ще се откроява красиво с контрастна блуза или рокля – в черно например.

 

елегантен жакет „Бяло букле“

 

Цветята и дамската жилетка

Пазарувайки от онлайн магазин, всички дами са привлечени от цветята – като щампи, бродерии, аксесоари. Съветваме ви да се отдадете напълно на влечението си към цветята и когато избирате жилетка за тази есен. Багрите на цветята могат да са по-студени или по-топли, дори огнени.

Класическата жилетка „Ледени цветя“ е модел с ефирна текстура, привлекателен с декоративното закопчаване и с красивата цветна щампа в сини багри на гърба и отзад на ръкавите.

 

Класическата жилетка „Ледени цветя“

 

А сега ще ви стане горещо и весело – сменяме багрите на щампата, с жилетка „Огнени цветя“. Съчетанието на оранжево и кафяво в щампата е стилно и съвсем в унисон с багрите на есента. И при този модел щампата е на гърба и задната част на ръкавите.

 

жилетка „Огнени цветя“