Следете ни

Twelve O'clock » Дамски панталони онлайн » Искам да купя дамски панталон онлайн
дамски панталони онлайн

Искам да купя дамски панталон онлайн

Дамският панталон, универсален елемент в гардероба, предлага удобство и елегантност. Дамите отдавна са доказали, че носенето на панталони може да подчертава тяхната женственост, фигура и стил. Достатъчно е да прегледате моделите на Twelve O’clock, независимо дали ще изберете панталон „Голф“, с висока талия, клин, втален панталон Класик, или свежия гащеризон „Розова емоция“.

За всяка фигура – подходящ тип панталон

подходящ тип панталон

Правилният подбор на тип и модел панталон ще прикрие дефекти и ще подчертае предимствата на фигурата ви. Няма универсално решение, затова в Twelve O’clock предлагаме различни модели, в различни цветове. Принципът на създаване на лимитирани серии от панталони ни дава възможност да предложим модели за всяка фигура.

Панталони за висока и слаба фигура

Вашият модел е панталонът тип „цигара“. Този модел ще подчертае краката, ханша и бедрата ви. Нашият модел в светло райе е един от вашите модели.

Панталони за фигура с къси крака

панталон с висока талия

Решението е да създадете илюзия за по-висока талия. Панталонът не трябва да бъде много тесен и задължително с висока талия.

Панталони за дами с широк ханш и дълги крака

Широкият ханш ще изпъкне с тесен панталон, затова потърсете модел, при който талията е ниска, а крачолите са широки. Комбинацията от висока талия и вертикални райета също прикрива ширината на ханша.

тесен панталон

Материите

Фините памучни и полиестерни панталони са универсални, за да ви придадат елегантност. Но ако ежедневните ви дейности включват много движение, е по-добре да ги избягвате, тъй като лесно се зацапват и трудно се почистват.

Синтетичните материи са универсални както за работа, така и в почивните дни. Лесно се поддържат и обикновено са немачкаеми. Дънковият плат също е универсален, но не е подходящ за бизнес дамите.

 

Когато искате да купите панталон за ежедневието, за работа в офиса

Панталон с прави крачоли

За да сте стилни и същевременно женствени, трябва да внимавате в избора си. Необходимо е да се придържате към няколко прости принципа и ще направите лесно подходящия избор:

  • Най-добре е да изберете универсалния стил. Вярно е, че не всички стилове са подходящи за всички видове фигури, но универсалните модели са винаги доброто решение. Панталоните с прави крачоли, като модела „Класик“, ще придадат елегантност на всяка дама. В Twelve O’clock ще намерите и подходящи гащеризони, като модела „Протокол“.
  • За зимата, когато носите боти и ботуши, изберете панталон или гашеризон с крачоли, които са широки в долната част. Този модел също е универсален, а освен това долу няма да се получават досадни гънки, както при панталоните с тесни долу крачоли.
  • Ако сте със слаба фигура, имате предимството да носите тесни панталони без притеснение. Тесният модел ще подчертае извивките на тялото ви, а за да създадете по-силно впечатление за закръгленост, изберете по-разкроена блуза или сако.
  • Панталоните с широки крачоли са също сред моделите, подходящи за ежедневието. Те са особено подходящи, ако сте висока и слаба, но и ако сте по-ниска, можете да ги носите с високи токове.

 

Подходящите цветове за панталони в офиса

В офиса дрес кодът е строго определен. Деловата елегантност се постига с черно, бяло и синьо. Ярките цветове не са подходящи за офиса. Ако искате разнообразие, изберете материя на тънки райета.