Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Дамската пола от Twelve O’Clock – вашият избор за удобство и стил
дамска пола

Дамската пола от Twelve O’Clock – вашият избор за удобство и стил

Полата, както и панталонът, е удобна, тъй като дава възможност за съчетаване с различни блузи и за много различни тоалети. Стилната линия на полите, които ви предлагаме с колекцията на Twelve O’Clock, ще ви направи още по-привлекателни. Изберете подходящата за вас кройка на пола от нашите предложения.

 

Класическата права пола

Вталеният силует ще подчертае фигурата ви. Класическото черно на модела права черна пола „Класик“ от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% ликра, дава възможност за лесно съчетаване, както с прави, така и с обемни блузи. Това е подходящият силует за слаба фигура, издължаващ и поставящ акцента върху стройността на фигурата ви.

Този силует не е подходящ, ако бедрата ви са масивни или прекалено слаби.

 

вталена права пола

 

Набраната пола – за дами с тесен ханш

Набраната пола придава обемност на долната част и е много подходяща, ако ханшът ви е тесен и ако бедрата ви са по-масивни. Съчетайте набрана пола със семпла блуза – набраните поли от Twelve O’Clock ще осигурят акцента в тоалета ви.

Полата „Телефонни кабини“ от 100% памук е с интересна щампа в червено, синьо и черно на бежов фон. Допълнете я с блузи в тези цветове.

 

набрана пола

 

Още една нестандартна щампа ви предлагаме с разкроената пола от шифон „Ключове“. Това е едно шифонено бижу от 60% вискоза и 40% полиестер. Освен нестандартната щампа на ключове полата привлича с кожения колан. Съчетайте я с блуза в черно – цвета на ключовете и на колана, или с кремаво – цвета на фона.

 

пола от шифон

 

Набрана пола на напречни райета – за високи и слаби дами

Напречните райета, както и наборът, ще намалят визуално ръста ви и ще добавят обем в ханша. Моделът разкроена пола „Golden Tulip” от 95% полиестер и 5% еластан привлича не само с названието си, което означава „Златно лале“. Класическите цветове – бяло, черно и червено, са съчетани в хоризонтално райе. За удобство са добавени и джобчета.

 

разкроена пола

 

А високите дами с предпочитание към правите поли могат да се спрат на правата пола „Golden Tulip”.

 

 

правата пола „Golden Tulip”

 

Дълга пола за издължаване на силуета

Дългата пола издължава целия силует. За ежедневно удобство тя трябва да е свободна, какъвто е моделът дълга пола „Фуксия“, а ние сме се погрижили да осигурява прохлада с плата от 70% лен и 30% памук. Цветът фуксия е един от ярките цветове, задължителни за лятна свежест. Кокетните джобчета ще допринесат за удобство и уникалност на дизайна. Дългата пола „Фуксия“ е и за всички дами, които предпочитат загадъчността, обгръщаща ги с макси дължина на полата.

 

дълга пола

 

Създали сме за вас и модела дълга пола „Пурпурна мрежа“, също от 70% лен и 30% памук и с макси дължина. И тази дълга пола от Twelve O’Clock ще ви направи неповторими – с щампата и с оригиналното прегъване в долната част.

 

пола за лятото

 

А с дългата шифонена пола „Дъжд от пеперуди“ ще имате решение и за официален случай. Този модел от 100% полиестер е с ефирен набор, а твърдият колан събира набора под бюста. Това е модел за дамите, които предпочитат пола с висока талия – както за оригиналност, така и да скрият заобленост в ханша и бедрата.

 

дълга шифонена пола