Следете ни

Twelve O'clock » Дамски ризи онлайн » Дамска риза-боди за изискан бизнес дрескод
риза-боди за бизнес дрескод

Дамска риза-боди за изискан бизнес дрескод

Все повече дами се занимават с бизнес, имат ежедневни контакти с клиенти и партньори. Едно от основните правила, които предизвикват респект в бизнеса, в офиса, на делови преговори, на изложби на продукти и др., е дрескодът. Не само при мъжете по-строгата линия и по-деловите цветове са основни в облеклото за бизнес среда. При дамите, при които облеклото дава възможност за много повече варианти, строгият дрескод също е задължителен.

Без къси поли, дълбоки цепки, голи гърбове и дълбоко изрязани деколтета

Полите са част от бизнес костюма, но те не трябва да са прекалено къси. Много късите поли не правят добро впечатление в бизнес средата. Средната дължина, най-много един пръст над коляното, е най-удобна.

Цепките създават удобство за дамите с прави поли, но те не трябва да са дълбоки, по-добре е да са с припокриване или с вътрешно плисе.

Голият гръб, който разкрива много, не внушава уважение. По-добре запазете този елемент за официалната рокля. Това се отнася и за дълбокото деколте: то е подходящо за официални случаи, но е неуместно като детайл от бизнес облеклото, ризата, блузата, роклята.

 

 

Ако фирмата, в която работите, има специален дрескод

Лоялността към фирмата, в която работите, изисква да спазвате дрескода, наложен в нея. Той е част от цялостния имидж и бранд. Ако бизнес облеклото ви за всеки ден включва бяла риза или блуза, по-добре инвестирайте в покупката на няколко бели ризи и блузи, за да можете да ги сменяте през седмицата. Дори гардеробът ви да е пълен с ризи и блузи, ако няма да можете да ги ползвате в офиса, трябва да инвестирате в разширяване на запаса си от дрехи с покупка на такива, които ще отговарят на фирмения дрескод.

Дамската бяла риза-боди – едно чудесно допълнение

Ризата-боди е вече неизменна част от дамския гардероб. Тя е удобна, с нея кръстът ви винаги ще бъде покрит, което също е важно за бизнес облеклото. Моделите, в които се предлагат тези ризи, са все повече. Елегантността на модела на Twelve O’clock – риза-боди „Плисе“ ще ви хареса с ретро мотивите – плисета. Те ще стоят добре към бизнес костюма, а можете да разчитате на нея и като на елемент за официално облекло за излизане с приятели. Със състава си от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан тази риза-боди ще ви предложи мекотата на памука и удобството на немачкаемостта благодарение на еластана.

Дамска риза-боди

Цветната риза-боди

Цветната риза-боди е също добро решение за офиса, ако към бизнес костюма ви не се изисква непременно бяла риза. Към едноцветния тъмен костюм можете да подберете риза-боди в ярък цвят на райета. С ризата-боди „Червено райе“ на Twelve O’clock ще получите модел с пластрон с интересен набор отпред от двете страни на закопчаването.

ризата-боди „Червено райе“

 

Яркочервеният цвят на модела риза-боди „Съблазън“ също контрастира добре с тъмен костюм, а чупките в предната част правят модела по-оригинален. Тези два модела също съчетават памук (85%) и еластан (15%).

Цветната риза-боди