Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли според случая » 4 аргумента за женственост – защо си заслужава да ходиш на работа с рокля
рокли онлайн

4 аргумента за женственост – защо си заслужава да ходиш на работа с рокля

Роклята се е върнала отдавна като важна дреха в гардероба на дамите, които преоткриват нейните удобства, съчетани с излъчване на женственост. Дори в ежедневието, на работното място, женственото очарование е необходимо, с подходящи облекла. Съчетано с удобствата на избора на рокля, това е достатъчно да убеди мнозина дами да търсят делови рокли онлайн, когато решат да обогатят гардероба си.

 

Колко рокли трябва да имате като тоалети за работа

Заложете на класически модели. Правата рокля има най-делово излъчване, а акцентите дават възможност за разнообразяване. Много подходяща е роклята „Небесен силует“ – в атрактивно небесносиньо, с коланче с катарама за дискретен акцент.

 

роклята „Небесен силует“

 

Разнообразие с различни цветове

Разнообразие можете да постигнете с рокли в различни цветове. Всеки магазин за модерни дамски дрехи предлага богата палитра, от която можете да подберете рокли в подходящи цветове. Освен синьото, черното и бялото, подходящи за рокля за офиса са бежовото, кафявото, сивото. Доверете се на гълъбосивото очарование на роклята от неопрен „Гълъб“ и няма да сбъркате. Този модел е с леко разкрояване в долната част, което гарантира удобство. Черния колан можете да съчетаете чудесно с черни обувки и чанта.

 

роклята от неопрен „Гълъб“

 

Също подходящ и много ефектен цвят е бордо.

А за любителките на класическото съчетание бяло с черно предлагаме модела вталена рокля „Черна илюзия“ – решена в черно за горната част и в бяло с черен бордюр за полата.

 

 вталена рокля „Черна илюзия“

 

Разнообразие с детайли

Има много начини за превръщане на класическия модел в оригинално бижу. Интересна форма на деколтето, различни решения за ръкавите, коланче, декоративни копчета или ципове – ще намерите множество такива решения във всеки бутик за рокли.

Един модел, в класическо черно, е елегантната рокля „Двойна катарама“, с много интересно решение с декорация със сребристи катарами от двете страни в горната част.

 

елегантната рокля „Двойна катарама“

 

 

Аргументите в полза на избора на рокля като делови тоалет

Има няколко аргумента, с които ще ви убедим, че роклята е не само ефектна като женствен тоалет, но и много удобна.

 

На първо място, няма да се налага да решавате с каква блуза да съчетаете панталона или полата, които искате да облечете за деня. Обикновено изборът се предшества от дълъг период на колебание. Спестете си време и изберете рокля.

 

Роклята се комбинира лесно с връхни дрехи като жилетка, сако, болеро, дори с риза. Това ви гарантира разнообразие на тоалети. Дори и без връхна дреха, избирайки различни бижута или шалчета като аксесоари, или сменяйки обувките на нисък ток с обувки с висок ток, вече сте с различна визия.

 

Разбира се, не трябва да забравяме аргумента, с който започнахме – женственото излъчване. Дамите в рокли имат друга походка, по-бавна, не по мъжки забързана. Стъпвайки бавно и грациозно, те са привлекателни в деловата рокля на работното място.

 

Изборът на рокли сред асортимента от дамски дрехи е много важен и за икономия на средства. Вече напомнихме колко много комбинации могат да се правят с рокля и сако, жилетка и т.н. Роклите с дължина около коляното могат да се носят и като туники, с панталон. Ето как с две-три рокли постигате богати възможности за създаване на различни тоалети.

 

Ограниченията

Деловият стил предполага ограничения, които не трябва да забравяте. Прекалено вталените модели, с големи деколтета и цепки, не са подходящи за работни тоалети. Не трябва да залагате и на принтове, защото не са с делово излъчване и се комбинират по-трудно.