Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Вечерни рокли за ресторант
вечерна черна рокля

Вечерни рокли за ресторант

Предстои ви вечеря в ресторант? Подгответе се подходящо, с избор на тоалет, който ще отразява личното ви обаяние и ще изтъква предимствата ви. За такъв случай си струва да си купите вечерна рокля.

Twelve O’Clock има няколко предложения за вас. А ако в момента не можете да си позволите това, превърнете някоя от роклите в гардероба си в нов тоалет – добавете платка, маншети, нов колан от плат в контрастен цвят или от ефектна материя, дори шал или украшение – така тя ще придобие нов облик.

 

Изберете рокля според вида на ресторанта

Днес има както луксозни ресторанти с много официална обстановка, така и по-скромни заведения. Изборът на вечерния тоалет трябва да съответства на вида на заведението, в което ще се проведе вечерята.

За луксозен ресторант подхожда дълга рокля в стил ретро, с дантели, набори и други елементи, които подчертават женствеността. Роклите от блестящи материи са много подходящи. Можете да допълните тоалета с шапка с воал и дантелени ръкавици.

 

дълга вечерна рокля

 

За по-обикновен ресторант можете да заложите на изпитан модел – малката черна рокля, за която отдавна е правило да се намира в гардероба на всяка жена. Ако все още нямате такава рокля сред тоалетите си, ето сега е времето да попълните този пропуск. Вместо дълга рокля изберете рокля със средна дължина, малко под коляното. За акценти можете да използвате обувките и чантата – в контрастен цвят те ще придадат достатъчно официалност на целия ви тоалет.

 

Вечерна рокля за ресторант

 

Цветът на роклята

Класическият цвят за вечерната рокля е черен. Бялото също е много подходящо за официални рокли.

Нежните цветове – бледорозово, бледолилаво, бледосиньо, подчертават женствеността и с подходяща чанта и обувки ще създадат романтично очарование във вечерния тоалет.

Вечерната рокля трябва да е от едноцветна материя  щампираните платове не са подходящи.

Деколтето на роклята

Деколтето не трябва да е прекалено дълбоко, но за вечерна рокля е много подходящ дълбокото изрязване на гърба. Наметнете дантелен или друг тънък шал, за да загатнете решението на гърба с дълбоко деколте.

 

вечерна рокля с гол гръб

 

Обувките и чантата, които ще допълнят вечерния тоалет

Малката чантичка е задължителен аксесоар към вечерната рокля. Тя може да е от плат, например от плата на роклята, или в черно, ако ще я съчетаете с черни обувки. Ако предпочитате златиста или сребриста чантичка, съчетайте със златни или сребърни бижута.

Моделът на чантичката трябва да бъде или плик, без дръжка, или с къса дръжка. Ако заведението, където ще вечеряте, не е лукс категория, можете да допълните тоалета си и с малка чантичка с дълга дръжка.

Обувките трябва да са на висок ток, с тънки токове. За ресторант, който не е категория лукс, отново имате по-голям избор – можете да обуете и обувки с високи, но не тънки токчета.

Вечерни рокли от Twelve O’Clock

Предлагаме ви няколко модела от Twelve O’Clock.

Строго вечерен тоалет е дългата черна рокля „Зебра“, с макси дължина, изрязано на гърба деколте и цепка отстрани.

 

дълга черна рокля

 

Друг подходящ модел е „Ретро“ рокля от черна дантела, с червена подплата и колан.

 

„Ретро“ рокля от черна дантела

 

За студените вечери в по-нелуксозни заведения особено ефектна е вталената рокля с голи рамене „Мерло“ – с лодка деколте, във винен цвят.

 

вечерна рокля с голи рамене