Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Деколтето на дамската рокля и прическата – два елемента от външността, които трябва да съчетаете
рокля с деколте

Деколтето на дамската рокля и прическата – два елемента от външността, които трябва да съчетаете

Често се коментира за каква фигура и овал на лицето са подходящи основните деколтета – V-образно, овално, квадратно, лодка. Основното правило е избор на V-образно или квадратно деколте за смекчаване на овала на лицето, а при остри черти и слабо лице е подходящо овално деколте. Деколтето тип лодка също разширява лицето и раменете.

 

Twelve O’Clock ще ви предложи съчетаване на тези основни и още две деколтета с подходящи прически, за да можете да блестите и очаровате при всякакви случаи.

 

V-образното деколте

Това е изборът, когато трябва да издължите горната част на тялото, както и да стесните лицето. Предлагаме ви да го съчетаете с прическа с едри къдрици или с прибрана назад коса.

От колекцията на Twelve O’Clock ви предлагаме роклята с V-образно деколте „Бели крила“ в бонбонено розово, с много оригинален бял колан.

 

рокля с V-образно деколте

 

 

Овалното деколте

Това деколте е универсално, но при дами с остри черти на лицата има допълнително предимство – смекчава ги. В съчетание с колан създава илюзия за уголемяване на бюста. Допълнете с прическа тип „непослушни къдри“ или подстригана на пластове коса.

Моделът ни ефирна рокля „Солей“ е в нежен кремав цвят, с овално деколте, горна дантелена част и долна част на плисета солей.

 

 рокля от солей

 

 

Лодка деколтето

Това деколте е особено подходящо за дами с тесни рамене, тъй като създава визуално разширяване. То разширява визуално и тясното лице. Най-добре се съчетава с ретро прическа – с плитка на венец или с нисък кок.

Предлагаме ви ефектната рокля „Нюанси“ с лодка деколте, в привлекателен светлосин цвят, с тъмносин колан и акценти на ръкавите. Комбинацията от светлосин сатен и тъмносиньото кадифе на акцентите е особено впечатляваща.

 

рокля „Нюанси“ с лодка деколте

 

 

Квадратното деколте

Тази форма на деколтето разширява раменете и издължава шията. Тя е подходяща за дами с кръгло лице. Съчетайте деколтето каре с прическа с бритон или с път отляво или отдясно, но не в средата на прическата. Формата на деколтето подхожда и за дами с по-слабо лице, може да се съчетае и с прическа с вдигната коса, тип конска опашка.

Роклята „Бели ромбове“ с каре деколте е решена в черно и бяло, с предна част на ромбове и гръб изцяло в черно. Тази рокля е много подходяща и за комбиниране със сако.

 

 Twelve O'clock Рокля "Бели ромбове"  119.99 лв Таблица с размери      Size Chart Попитайте ни!   McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams  Елегантна рокля  с къс ръкав

 

 

Асиметричното деколте

Това деколте подхожда на всички дами, но има допълнително предимство за дами с широки рамене, тъй като ги стеснява визуално. Препоръчваме ви да комбинирате асиметричното деколте с асиметрична прическа – коса на опашка отляво или отдясно, или прибрана в асиметричен кок. Опашката или кокът трябва да са от страната на по-малко изрязаната част на деколтето.

Нашите предложения от колекцията на Twelve O’Clock са вталените рокли „Ин и ян“ в черно и в лилаво, с дантелени елементи.

 

Вталена къса черна рокля

 

 

Деколтето тип халтернек

Това е деколте тип „хомут“. Образува се от преминаваща зад врата презрамка, която поддържа предната част, оформена като бюстие. Това деколте подчертава бюста и е подходящо за дами с по-нисък ръст. Но не е подходящо за дами с широки рамене.За предпочитане е да съчетаете с вдигната на конска опашка коса.

Twelve O’Clock има предложение с деколте тип халтернек – вталената рокля „Мастило“, с красиво дантелено коланче и в универсален тъмен цвят.

 

Вталена рокля