Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Как да носим рокля на цветя през зимния сезон
елегантна рокля с принт

Как да носим рокля на цветя през зимния сезон

Колебанията във времето вече са характерни за всички сезони, зимата често ни радва с топли периоди. Много от дрехите в гардероба ни са подходящи за носене и през четирите сезона. Сгрени от зимното слънце, можем да добавим и цветност в тоалета си с рокля на цветя. Много подходящи за носене през топлите зимни дни са роклите на цветя с дължина около коляното. Мини дължината не е това, което подхожда за зимния тоалет. От друга страна, ако облечете рокля с макси дължина, прахът и сухите листа по улиците лесно ще я изцапат. И така, преместваме роклята на цветя от летните дрехи при зимните. Следващата задача е как да я съчетаем с облекло и обувки.

 

За да сте в крак с актуалните тенденции, заложете на стила бохо

Този стил вълнува модните диктатори и редица привърженички на модата от няколко години. Основното правило при него е небрежността, както и големият брой аксесоари. Особеното е подборът на материите – за да сте облечени в бохо стил, трябва да носите рокля от коприна, памук, лен, кадифе или деним, която можете да комбинирате с горни дрехи от тези материи, а също и кожени якета.

 

рокля на цветя

 

Това не е стил за всяка дама; ако имате по-традиционни предпочитания към тоалетите, може да не ви хареса такава свобода на комбинациите и лежерни съчетания. Но ако вашият стил е свободен, с нетрадиционни съчетания, а особено ако обичате да носите много аксесоари, комбинирайте роклята на цветя например с кожено яке или с яке в стил милитъри. Контрастът между ленена рокля на цветя и кожено яке или памучна рокля на цветя, съчетана с милитъри яке, ще освежи решенията на тоалетите ви и ще ви направи интересни.

 

Можем ли да съчетаем лека рокля на цветя със зимно яке или кожено палто? Вече да!

Комбинациите, които предизвикват традиционните закони и правила на модата, отдавна са актуални и ценени от водещите дизайнери. Какво по-предизвикателно съчетание от лека рокля с цветен принт и дебело зимно яке, или същата рокля с кожено палто? Това е вече популярен избор за дамите, които следват модата.

рокля с цветен принт

 

Роклята без ръкави на цветя е напълно актуална, със сако или жилетка

Когато облечете върху леката рокля с цветен принт и без ръкави сако или жилетка, сте готови за зимна разходка, за работа в офиса, за среща с приятелки. Да, ако имате любима лятна рокля, без ръкави, с атрактивен принт на цветя, не се колебайте да я носите и тази зима.

рокля за зимата

Не са ви необходими специални обувки за съчетаване с роклята

Актуалната мода е благосклонна и към съчетаването на леката рокля на цветя с обувките. Всички зимни обувки са разрешени, стига да са съчетани в цветово отношение. Комбинирайте роклята с боти, чизми, дори с гумени ботуши в дъжд или киша.

дамски тоалет за зимата

Нямате рокля на цветя? Изберете от колекцията на Twelve O’Clock!

Предлагаме ви два модела на рокли с цветни принтове. Те са подходящи и за по-сдържаните последователки на модата.

Моделът рокля „Цветя“ е с принт в черно, бяло и розово. Розовото освежава роклята и можете да я комбинирате с розови аксесоари и шал.

 

трикотажна рокля

 

В същите основни цветове, но с жълти акценти, е решена вталената рокля „Орхидея“. Към нея можете да подберете аксесоари в жълто.

 

вталена рокля „Орхидея“