Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Къса рокля в ежедневнието и за официални случаи
рокля над коляното

Къса рокля в ежедневнието и за официални случаи

Късата рокля е сред тоалетите, които имат своето трайно присъствие – на модните подиуми, в магазините, в гардеробите на млади дами и на зрели дами с хубава фигура. Тя има своите предимства, които ще напомним тук, и възможности за създаване на впечатляващ тоалет само с избора на тъкан или дори с малък елемент от дизайна.

 

Удобството на късите рокли

Дори за официални случаи много дами избират къси рокли, тъй като са по-удобни в сравнение с роклите с макси дължина, а под понятието „къса“ се разбира и дължина около коляното, която подхожда на дама на всяка възраст. Роклята с макси дължина е или с обемиста долна част, или за да се създаде удобство при вървене, е с цепка. И в двата случая се създава леко неудобство. Обемистата долна част не подхожда на дами с широк ханш и връхната дреха над нея трудно се закопчава, ако е вталена. Цепката осигурява ширина за ходене, но привлича вниманието и могат да си я позволят дами с хубави крака.

Изберете къса рокля с дължина около коляното от колекцията рокли на Twelve O’Clock и ще се движите удобно, а възможностите за разнообразяване и създаване на официалност на тоалета са много.

 

 

Късите официални рокли

Ще отделим специално място на официалните тоалети с дължина малко над коляното, за да ви дадем идеи за модели, които ще подчертаят индивидуалността ви и ще ви направят ефектни и неповторими. За парти в офиса, за официална вечеря в ресторант или за друго официално събитие късата официална рокля е много търсено от съвременните дами решение.

Можете да заложите и на класическото съчетание между черно и бяло. Вмъкнатата асиметрична вертикална бяла ивица в черната рокля създава така желания акцент на оригиналност в роклята „Black and White“.

 

къса официална рокля

 

Изберете коктейлна рокля

Тя е отличен избор за всеки официален случай. Понятието :коктейлна рокля“ възниква през 20-те години на миналия век, когато фирмите масово започват да организират коктейлни партита след 5 часа следобед. Това е рокля с обран дизайн, но тя е съчетана с аксесоари – огърлици, брошки, гривни, които създават официалния дух на тоалета. Още по-ефектно е съчетаването на коктейлната рокля с подходяща шапка или с тюрбан.

Много подходящи за коктейлен тоалет са малките рокли – черна, бяла, кафява и т.н. Цветът е по ваш избор. Малката кафява рокля на Twelve O’Clock е нетрадиционно решение, с което със сигурност ще изпъкнете. Тя е решена асиметрично в долната част.

 

къса кафява рокля

 

Рокля с широка, дори пищна долна част

Този модел също е много популярен, особено за официални тоалети. Красотата му е в широката пола, набрана и спускаща се на меки гънки или от твърда материя, която се задържа за придаване на впечатляващ обем. Това е подходящ модел за дами с по-тесен ханш. Широката пола не само в красив акцент, но и създава удобство.

 

къса разкроена рокля

 

 

Съчетаването на материите

Можете да наблегнете на съчетанието на материи – две едноцветни – едната от които с ламе, едноцветна с дантела и т.н. Предлагаме ви едно решение с материи в контрастни цветове, едната от които е черна дантела. Това е моделът на Twelve O’Clock рокля с дантела “Тъмна горчица“. Гарнитурата от черна дантела на горната част я прави уникална и официална.

 

къса рокля с дантела