Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » 8 ежедневни рокли от Twelve O`clock, които ще обновят вашия гардероб през есента
рокля с ръкав

8 ежедневни рокли от Twelve O`clock, които ще обновят вашия гардероб през есента

Есента вече е дошла с богата палитра, която мами да я внесем и в гардероба си. Обновяването на колекцията от тоалети за сезона е задължително, а когато този сезон е златната есен, Twelve O’Clock е готова с примамливи предложения. С тях вашето ежедневие ще бъде красиво и удобно. Особено внимание сме отделили на роклята за есента – та тя е най-женствената дреха.

Леките материи продължават да са актуални и предпочитани, както и жълтите, кафеви и зелени багри на есента. Класическите бял и черен цвят присъстват неизменно, като класически избор за всеки сезон. Не забравяйте и щампите на цветя!

 

 

Предлагаме ви осем модела за есенния ви гардероб, създадени с любов и вдъхновение от нашите дизайнери.

 

Бяло и черно – класика, допълваща цветовото богатство през есента

Ежеднавната рокля „Джаки“ в бяло, с атрактивно вертикални ивици от дясната страна и на десния ръкав, е от 95% памук и 5% еластан. Ръкавът с дължина 3/4 я прави особено подходяща за есента.

ежедневна рокля

 

Какво се получава, когато към класическия модел добавим чупки и асиметрична долна част? Моделът черна рокля „Чупки“, разбира се! Той е от 95% полиестер и 5% еластан. Роклята е без ръкави, така че може да се съчетае с леко сако или жилетка за по-хладно време.

 

черна рокля

 

Време е за каре с жълто и кафяво на син фон

Това е роклята „Цветно каре“ от 95% полиестер и 5% еластан. Съчетаването на частите на роклята с право и веревно разположение на карето е впечатляващо. Още повече че десенът е произведен специално за нашата фирма. С тази рокля определено ще сте кокетни и уникални в ежедневието си.

 

рокля за есента

 

Дантела за ежедневна рокля – определено да!

В роклята за делови дами „Тъмна горчица“ от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% еластан разкроената пола с цвят горчица контрастира с черната дантела върху горната част на роклята без ръкави, която продължава с дантелени ръкави.

 

рокля за делови дами

 

Изцяло в основната багра на есента с модела „Волани“

Жълтозелената рокля „Волани“ от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% еластан е семпла, красиво допълнена с волани на полата. Удобна с широката долна част и привлекателна със семплата елегантност, тя е отличен избор за съвременната работеща жена за ежедневно носене.

 

рокля с волани

 

Модели с цветя – допълнение към есенната палитра

Вталената рокля „Палитра“ от 95% полиестер и 5% еластан е вталена, с тъмна горница, а долната част е атрактивно решена с цветна щампа върху лилав фон. Деколтето на гърба е V-образно – леко сако ще допълни тоалета ви за офиса.

 

вталена рокля

Ако се чувствате удобно в рокля с макси дължина, за вас е веселият моделът дълга рокля „Акварелни слънчогледи“ от 100% полиестер. Полата на щампа от слънчогледи е свободна и осигурява удобство на движението, а горната част е жълта, с щампирани елементи на ръкавите и като подплата на реверите на деколтето.

 

дълга рокля

 

И малко гълъбово …

Гълъбовият цвят на роклята, създадена от нашите дизайнери от материя от 95% полиестер и 5% еластан и разбираемо носеща името „Гълъб“, е само един от елементите, които ще привлекат дамите, търсещи рокля в дискретен цвят и с класическа кройка.

 

рокля с колан

 

 

Допълваме предимствата с ефектното коланче и плохата отпред, атрактивно решеното кръгло деколте с мъничка цепка отпред и закриващите горната част на ръцете ръкави.