Следете ни

Twelve O'clock » Дамски сака онлайн » Спортни и елегантни дамски сака за зимния сезон

Спортни и елегантни дамски сака за зимния сезон

Сакото отдавна е основен елемент в дамския гардероб. За съвременните жени това е удобна дреха, подходяща за работа и за отдих, а също и за официални случаи. Дамското сако излъчва елегантност, която ще ви придаде индивидуалност. Различните материи и цветови решения предлагат сака за всяка дама, в стила на гардероба й и подходящи за цветовите гами, към които се придържа.

 

Вталеното черно сако

Вталеното черно сако е класическо решение, което може да се разнообрази по оригинални начини, например с нетрадиционното оформление на реверите и нетрадиционно закопчаване. С модела дамско сако „Сатенени крила“ ще имате сако с оригинални ревери, със закопчаване с телени копчета. Съчетайте го с потник за по-топлите дни, например с потник „Нежност“. Това сако се комбинира в чудесен ансамбъл с нашия модел на панталон „Жокей“.

дамско сако „Сатенени крила“

Сака от щампирани материи за тази зима

Особено приятни и излъчващи очарование са саката от щампирани материи. Те внасят веселост, настроение и разчупеност в строгата кройка на сакото. Флоралните мотиви са едни от най-използваните в дамските сака. Те напомнят за топлото лято и за това, че женствеността се нуждае от цветя, навсякъде, и в дамския гардероб.

Сакото „Бяло мушкато“ на Twelve O’Clock е чудесен избор за този зимен сезон. Освен флоралните мотиви то ще ви предложи и още елементи, с които да изпъкнете с индивидуален дизайн и оригиналност: закопчаване с телени копчета, интересно решение на яката и мотив, който е като брошка, изработен от бели камъни. Twelve O’Clock ви предлага и допълнения, за да съчетаете в един ансамбъл сакото с панталон „Класик“ и риза-боди „Плисе“.

Сакото „Бяло мушкато“ на Twelve O’Clock

Сако в комбинация с рокля

Тази комбинация е особено подходяща за зимния сезон. При нея е за предпочитане да потърсите сако, което е разкроено от талията надолу. Такъв е моделът сако „Златист колан“. Горната част на модела е нагъната, а разкроената долна част ще пада меко около роклята. Моделът със златист ширит на талията и златни копчета ще бъде акцентът в облеклото ви. Можете да комбинирате сакото с рокля „Класик“.

сако „Златист колан“

Асиметричният модел сако

Асиметричният модел е още едно оригинално решение, което ще ви направи неповторими. В модела „Импресия“ карето е ненатрапващо се, така че да изпъква асиметричното решение, което е подчертано от светлосиния акцент на закопчаването.

модела „Импресия“

Моделът сако за зимния уикенд

През зимния уикенд трябва да имате удобно сако, от мек плат, като трико. Удобството е единият от критериите при избора на сако за свободните дни. Другият критерий е елегантната кройка, за да излъчвате стил и в почивните дни. Тъмносиният цвят е универсален, затова е за предпочитане. Той се съчетава лесно, а когато сакото е нашият модел сако „Уикенд“, вашето тъмносиньо сако ще бъде от трико с 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан. Вталеното сако „Уикенд“ е удобно и стилно решение за почивните ви дни, а съчетаването с панталон, оригинална пола като модела на Twelve O’Clock „Авокадо“, и с удобна риза ще създаде ансамбъл, подходящ за шопинг, кафе с приятелки, отиване на гости. А риза като нашият модел – риза-боди „Плисе“, ще ви направи съвсем специални дори и при излизане на разходка.

сако „Уикенд“