Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Вземете за лятната отпуска малко дрехи и аксесоари за всякакви случаи
сексапилно бюстие

Вземете за лятната отпуска малко дрехи и аксесоари за всякакви случаи

Лятната почивка е на прага. Трябва да опаковаме тоалети и аксесоари, за да сме неотразими на плажа, в ресторанта и в дискотеката. Чантата се пълни, става прекалено тежка. Трябва ли непременно да платим свръхбагаж, или можем да съставим списък на най-необходимите и най-универсалните неща? Определено предпочитаме второто и ви предлагаме нашия списък. С Twelve O’clock ще подберете нещата, които ще са ви достатъчни за почивката и ще ви послужат за всякаква обстановка: на плажа, за разглеждане на музеи, за обяд или вечеря в ресторанта. С този списък дори ще можете да си разрешите само ръчен багаж.

Подберете дрехи и аксесоари в една цветова гама

Преди да започнем със списъка, да ви напомним – добре е подбраните неща да са от една цветова гама, за да са лесно съчетаеми. Това ще ви улесни и ако трябва да купите някои от нещата, включени в нашия списък: заменете старите тоалети с нови в същата или съчетаваща се гама.

 

Ето и списъка

  • Чантата – голяма, в ярки цветове

Това e идеалната чанта за плажа, удобна и за разходка из града. Разгледайте нашата колекция от Bagbag чанти – в нея ще намерите всякакви принтове, подходящи за лятото.

  • Роклята – не много къса, за носене денем и вечер

Можете да облечете роклята с весел цветен принт „Огнени орхидеи“ през деня, но тя е впечатляваща и за вечерни излизания.

рокля от трико

  • Прозрачната блуза

Прозрачната блуза е от лека, ефирна материя, чудесна за обличане върху банския костюм, върху потник, върху рокля. Освен това след изпиране съхне много бързо – изпрана на обяд, ще е готова за следобед и вечерта. Моделът Twelve O’clock „Черни копчета“ е в универсален бял цвят, с къдрици край закопчаването. За официален случай ще се съчетае красиво с черен или бял панталон или пола.

  • Потникът

Нека потникът грее в цвета на слънцето – с модела на Twelve O’clock „Слънчоглед“.

  • Универсалната пола

Препоръчваме ви едноцветна пола, която може да бъде и тюлена пачка в цвят шампанско – едно оригинално решение за лека пола. В зависимост от гамата, която ще подберете, можете да вземете пачка цвят циклама.

тюлена пола

  • Панталонът

Удобният и универсален панталон трябва да е широк и дълъг. Панталонът „Морска пяна“ в черен цвят ще се съчетае чудесно с блузата „Черни копчета“, с потника „Слънчоглед“, с жилетка или болеро.

памучен панталон

  • Жилетка или болеро за хладните дни

За хладните дни трябва да сте готови с лека топлеща връхна дреха. Препоръчваме ви жилетката на Twelve O’clock в бежов меланж „Сърца“ – с прихлупване за лесно закопчаване два вида и атрактивни щампи на сърца. Късо болерото в сиво, с реглан ръкав, е в универсален сив цвят, а наборът в предната част го прави подходящо и за по-универсални случаи.

 

Късо болеро

  • Банският костюм

Банският от две части с горна част тип бюстие ви дава възможност да комбинирате горницата с пола или къси панталони.

  • Сандалите – непременно удобни

Сандалите са по-подходящи от чехлите, тъй като са подходящи за всякакви, и по-официални, случаи.

  • Големият шал

Големият шал може да се използва за различни цели – да се наметнете вечер, когато стане хладно, или да го носите като парео сутрин до и от плажа.