Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Кое деколте е подходящо за вашата фигура
подходящо деколте за фигурата

Кое деколте е подходящо за вашата фигура

Лятото е сезонът на изобилие на рокли. Щампите дават възможност за огромен избор, памучната материя гарантира прохлада, а деколтето се превръща в завършващ елемент, който  допринася за оригиналността.

 

Предназначението на деколтето

Всяко деколте е не просто елемент от роклята. То подчертава или прикрива, завършва общото впечатление. Ето най-популярните видове деколте в моделите на Twelve O’clock, заедно със съвети за каква фигура са подходящи.

 

Острото деколте

Това е деколтето, с което ще постигнете ефект на удължаване, както на шията, така и на целия силует. С този вид деколте ше постигнете и изтъкване на линията на раменете. Освен това дава възможност да допълните впечатлението с подходящо колие. Колието винаги трябва да е поне леко паднало, за да запълни деколтето.

Роклята без ръкав „Чупки“ в черно, от 95% полиестер и 5% еластан, е с ревер и остро деколте. Интересен елемент е и асиметричната дължина. Ако искате да внесете цвят и предпочитате памучна рокля, изберете варианта „Чупки“ в цикламено, с 80% памук и 20% полиестер.

Разкроена черна рокля без ръкави

 

 

 

 

 

 

Разкроена цикламена рокля без ръкави

 

Ако предпочитате плитко остро деколте, за вас е късата рокля „Зебра“, която ще ви хареса не само с чупките в едната част, но и с привличащия погледите бордюр. Тя е с 95% полиестер и 5% еластан.

 

Къса рокля

 

Едно още по впечатляващо решение за рокля с остро деколте е моделът дълга вталена рокля „Червено райе“. Това е особено женствена и изпъкваща с огнени цветове рокля, от 95% полиестер и 5% еластан, с цепка отпред. Дантелените елементи в горната част ще я направят подходяща и за официални случаи.

 

Сексапилна дълга вталена рокля

 

Квадратното или правоъгълното деколте

Това деколте е подходящо за слаби дами с издължено лице. Можете да го комбинирате с колие около врата.

Моделите с квадратно или правоъгълно деколте, допълнени с женствени елементи, добавят закачливост и настроение. Роклята „Сърцето на океана“ е с вталена горна част, от 70% лен и 30% памук. Обемността се създава от долната част стил „балон“ и от ръкавите тип „камбана“. Морската гама на цветовете е подходяща за лятото.

 

Къса синя рокля

 

В моделите на Twelve O’clock ще ви предложим и още рокли с комбинация от квадратно или правоъгълно деколте и обемна долна част. Моделът къса памучна рокля „Суинг“ в лилаво, с ефектен бял колан, от 100% памук, привлича със свежест и с полата тип „балон“.

 

 къса памучна рокля

 

Лодка деколте

Това е най-подходящото деколте за дами с голям бюст. Можете да комбинирате рокля с лодка деколте със семпло колие, късо или средно дълго.

Роклята с къс ръкав „Сини ромбове“ от 80% памук и 20% полиестер привлича с веселата щампа на ромбове. Коланът е подвижен.

рокля от щампиран памук

 

Можете да комбинирате деколте лодка отпред и остро отзад, както е в модела ни дантелена рокля „Сладко от малини“. Тази весела малиново огнена рокля от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан е от сатен, покрит с дантела, а ръкавите са само от дантела.

 

дантелена рокля

 

Асиметричното деколте

Това е деколтето за дами с малък бюст, защото поставя акцента върху раменете. Затова не е подходящо, ако имате широки рамене.

Вталената рокля „Ин и Ян“ в черно е от 95% полиестер и 5% еластан, с дателени елементи в горната част.

Вталена къса черна рокля

 

Предлагаме ви модела  „Ин и Ян“ и в лилаво, от 100% полиестер.

 

рокля с дантелалилава рокля