Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Модни предложения от Twelve O’Clock за фигура ябълка
облекла за фигура ябълка

Модни предложения от Twelve O’Clock за фигура ябълка

Правилната кройка на дрехата, която изберете,  е от особено значение за начина, по който ще изглеждате, и по който ще ви възприемат всички останали. Тук ще дадем полезни съвети на дамите, чиято фигура е тип ябълка – вижте как може да изглеждате неотразимо с правилния модел дреха, без значение от килограмите.

 

Характеристика на фигура ябълка

Фигура ябълка се характеризира с рамене  по-широки от бедрата,  и талия, която не е ясно изразена. Преобладаващият тип гърди са средни или големи.

За този тип фигура е важо вниамнието да бъде насочено към гърдите или бедрата. Това може да стане с помощта жакети, модели с висока талия и различни видове аксесоари.

 

фигура тип ябълка

Рокля за фигура ябълка

Идеалната рокля е тази, която подчертава достойнствата и умело скрива недостатъците. За вас перфектните модели са с висока талия, без талия и А-силует. Лятната колекция на Twelve O’Clock предлага няколко страхотни предложения за вас, следващи идеалната за вас линия. Споменатите кройки отклоняват вниманието от талията и вместо това подчертават гърдите. Ето няколко конкретни предложения:

 

Рокля „Бели панделки“

Това е уникално предложение, с което ще изглеждате възхитително. Роклята е стилна и подходяща за работа в офиса. Макар в този модел талията да не е висока, кройката в горната част в съчетание с тъмно синия десен на бели панделки, ще подчертае точно това, което трябва.

рокля в два цвята

Рокля „Сърцето на океана“

Страхотна рокля с висока талия и вталена горна част, създадена точно за вас. Идеална за горещите летни дни и свободното време.

рокля с висока талия

 

Рокля „Канон“

Красив модел с разкроена пола на канони, подходяща за някое специално събитие.

разкроена рокля

 

Блузи и Туники за фигура ябълка

Идеалният топ, блуза или туника за вас е във V-образна и U-образна форма, или просто свободен модел с издължен силует. Препоръчваме ви горната част на облеклото да е в по-тъмен цвят, ако има възможност да избирате между няколко цвята. Модна къща Twelve O’Clock има няколко предложения за вас:

Туника „Пясъчни рози“

Чудесно допълнение към вашия гардероб, което може да се съчетае както с панталон, така и с пола. Кройката стои еднакво добре на слаби и пищни дами с фигура тип „ябълка“, тъй като туниката е разкроена под бюста.

разкроена туника

 

Туника „Черни рози“

Модел свободна падаща туника подходящ за ежедневието. Свободен и удобен с красив и уникални ръкави изработени от кожа.

свободна падаща туника

Пролетно манто

Дизайнерското изпълнение в този модел си личи от пръв поглед. Фина връхна дреха за хладни вечери или сутрини през преходните сезони – пролет и есен, създадена специално за вашата фигура. Уникална изработка и високо качество. За мантото е използвано висококачествено трико обточено с плетиво в лилаво.

леко манто

 

Аксесоари за дами с фигура ябълка

Аксесоарите са идеалния начин да акцентирате на най-красивото във вашето тяло. Без съмнение едни красиви обици ще накарат всички да се обръщат след вас. Ето няколко красиви дизайнерски предложения на модна къща Twelve O’Clock:

 

Обици „Лазур“

Модел обици от тюркоаз 12 мм, аквамарин 10 мм и кварц 8 мм допълнени със сребристи звездички. Особено подходящи за дами със сини или кафяви очи.

 

Обици от тюркоаз

 

Обици „Зелен Малахит“

Няма да пропуснем и дамите със зелени очи. Тези обици са специално за тях. Двойни са, с камък зелен малахит допълнен от декоративно цвете.

 

обици от зелен малахит