Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Модни предложения от Twelve O’Clock за фигура тип круша
облекло за фигура тип круша

Модни предложения от Twelve O’Clock за фигура тип круша

Фигурата тип круша се характеризира със слаба горна част на тялото и по-широки от раменете бедра, както и с тънка талия. За да балансирате и да създадете хармоничност, трябва да подчертаете горната част, както и да й придадете обем. И обратното, що се отнася до долната част, трябва полата, панталонът или долната част на роклята да са по-прибрани, в по-тъмни цветове.

 

Рокля или сукман с А-образна линия

А-образният силует е особено подходящ за силует тип круша. Той е прибран и създава впечатление за баланс. Неутралните цветове като бежовия са особено подходящи. Когато изберете сукман, той ще ви даде възможност да разнообразявате с различни блузи под него. Предлагаме ви сукмана на Twelve O’clock “Кафяво каре“, от 85% вълна и 15% полиестер. Освен А-образната линия ще ви привлекат и декоративните резедави сатенени елементи и закачливата панделка.

Тайорен сукман

Издължаване с вертикални комбинации на материи

Издълженост можете да постигнете и с вертикални комбинации на едноцветна и щампирана материя. И тук черното е най-честият избор за едноцветната материя, поради универсалността на съчетаване и също толкова важно – поради вталяващото впечатление. Един по-различен модел на Twelve O’clock с такава комбинация е вталената рокля „Папратов танц“. Тук вертикалното съчетание на черно с огнения цвят на щампата се допълва от острото деколте, което също е основен елемент за балансиране при фигура тип круша. Роклята е от 95% полиестер и 5% еластан.

 

Вталена рокля от трико

 

Издължаване с V-образно деколте

Есента идва с меки цветове, бежови, кафяви, златисти. Да добавим към тях сивото, класически цвят, с модела на Twelve O’clock  рокля от еластично плетиво „Есенно утро“. Тази рокля е с V- образно деколте, а полата е А- образна – препоръчваме този силует за пола за фигура тип круша.

Рокля от сиво еластично плетиво

 

 

Съчетание на светла горна част и тъмна долна част

Светлите цветове добавят обемност, а сред моделите на Twelve O’clock има много привлекателни блузи в светли тонове, така че имате богат избор.

 

Роклята „Бели панделки“ е ефектно съчетание на горна част в светли тонове и тъмна долна част. Допълнително предимство на този модел от 70% вълна и 30% полиестер са обемните ръкави. Щампираният шифон на бели панделки в горната част контрастира ефектно с тъмната долна част на роклята.

Елегантна рокля

 

Пола с висока талия

Високата талия е още един начин за балансиране при фигура тип круша. Предлагаме и модела на Twelve O’clock вталена пола „Черен меланж“ с висока талия, изработена от 80% вълна и 20% полиестер. Комбинирайте я с риза „Червена панделка“, от 85% памук и 15% еластан, за ефектен контраст. Ризата е с буфан ръкави, което е още едно предимство за вашия тип силует, за придаване на обемност в горната част.

Вталена пола

Обемна блуза, с набор или с буфан ръкави

Обемната блуза е подходящо решение за фигура тип круша. Тя ще създаде обемност в горната част. Ризата „Грамофон“ на Twelve O’clock от 80% памук и 20% вискоза е чудесен избор, тъй като е и с ефектни дантелени декоративни платки на раменете и дантелен колан. В задната част блузата е с удължаване. Можете да я носите със или без колан. Моделът „Червена панделка“, препоръчан по-горе, е също отлично решение.

Свободна риза