Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Различните лица на дамското боди

Различните лица на дамското боди

След създаването на този елемент на дамското облекло от Дона Кара през 80-те години бодито неизменно присъства в гардероба на дамите, в различни варианти, за удобство, женственост и сексапил.

Бодито като част от бельото през студения сезон

Когато е студено, дамско боди с дълъг ръкав под пуловера осигурява топлина. То обгръща тялото, защитава кръста и не се забелязва под пуловера.

 

 

Боди в комбинации за внасяне на разнообразие в гардероба

Искате да придадете нов вид на официална рокля, а нямате време за осигуряване на декорации? Съчетайте роклята без презрамки или с презрамки с боди, ако се подготвяте за мероприятие през студения сезон. С риза – боди „Плисе“ от Twelve O’clock, която внася ретро нюанс с мотивите си, ще постигнете ефектност.

риза – боди „Плисе“ от Twelve O’clock

За ежедневието можете да комбинирате риза боди в ярък цвят с пола, панталон, костюм. Моделът риза-боди „Съблазън“ на Twelve O’clock не само грее в ярко червено, но и чупките в предницата, които започват от подгръдната част и изтъняват към гръдната обиколка, внасят допълнителна оригиналност.

Моделът боди „Съблазън“

Бодито – гаранция за женственост и шик

Дамското боди вталява силуета и подчертава изящността на тялото. Допълнителните елементи придават чар и оригиналност на всеки модел. Изберете боди с дълбоко разкопчаване, като модела „Червено райе“: закопчаването, заедно с набора в гръдната обиколка и десена на райета, вече съдържа три акцента, които ще допринесат за изпъкването ви с избора на тази риза боди.

боди с дълбоко разкопчаване

Дантелата е още един елемент, който по традиция излъчва женственост. С дамско боди с дълъг ръкав, от черна дантела, можете да комбинирате панталон, пола, костюм, както за официален, така и за ежедневен случай. Изборът на боди „Рок“ от Twelve O’clock ще ви даде възможност за такава комбинация. Но моделът „Рок“ не привлича само с дантелената материя от полиестер с 5% еластан. В предната част моделът е с разрези, което го превръща в закачлив елемент на облеклото. Друг елемент, който открай време придава женственост и шик на дамите, е бродерията, също честа украса на боди моделите. Ако искате да експериментирате, можете да изберете боди с голяма декоративна яка.

дамско боди с дълъг ръкав

Комбинацията от ярки цветове е още един ключ към чувствена женственост. Боди от щампирано трико на райета в ярки цветове ще се комбинира чудесно с черния панталон или пола, а добавянето на изрязано V-образно деколте ще подсили ефекта на оригиналност. Това е моделът дамско боди от трико „Африка“, чиито ярки райета греят, а деколтето е завършекът за впечатляваща женственост.

Боди от щампирано трико