Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Флоралните мотиви в дамската мода за това лято
Флоралните мотиви в дрехите

Флоралните мотиви в дамската мода за това лято

Какво по-подходящо за лятото от дреха с флорални мотиви? Това е сезонът с най-много цветя, чието ухание ни примамва в градините и в цветарските магазини. Ярките и ненатрапчиви цветове във флоралните щампи са еднакво актуални всеки летен сезон. Преоткрийте ги и това лято с моделите на Twelve O’Clock.

Колекцията ни Summer Time

И без да слушате популярната песен Summer Time, ще разберете, че лятото е нахлуло с много слънце, цветя и възможности да покажете женствена очарователност с флорални мотиви. Просто разгледайте дамската колекция на Twelve O’Clock – Summer Time.

Роклите с флорални щампи

Нашите модели с щампи на цветя са както в по-неутрални цветове, така и в ярки, привличащи вниманието. Материите са целите в щампи на цветя, а имаме и комбинация с едноцветна горна част и цветя в долната част на роклята. Така ще предложим флорални решения за дами с всякакви вкусове. Моделът рокля „Градински облак“ е от бял памук, на ефектни кафяви цветя.

къса бяла рокля

А в модела къса рокля „Глухарче“ ви предлагаме флорално решение само в долната част – щампа на глухарчета.

Къса рокля

Моделът дълга трикотажна рокля „Пантеон“ ще допадне на дамите, които търсят дълга рокля. Асиметричността на горната част с едно рамо и белият колан са привличащи акценти.

дълга рокля

Twelve O’Clock ви предлага още един ефектен модел на дълга шифонена рокля – „Сапфирени рози“. Коя дама ще устои на сапфиреното сияние на розите върху белия фон на роклята? Вталената горна част с една презрамка, с възможност за оформяне на панделка, ще ви даде идеи за разнообразяване на модела.

рокля от шифон

Блузите, потниците и туниките на цветя

В гамата модели на Twelve O’Clock за това лято цветята ще греят и от блузи и туники. Да започнем с туниката „Емоция“. Тук ви предлагаме оригинално решение с кожена платка, която контрастира с материята на цветя.

дамска туника

А защо да не съчетаете кожени ръкави на туниката с материя на черни рози – това е туника „Черни рози“.

Свободна туника

Моделът туника от шифон „Полски цветя“ е с весели цветове и асиметрична кройка.

туника от шифон

А моделът туника с дълъг ръкав „Пясъчни рози“ предлага нежно съчетание на цветове в туниката от лека материя.

туника с дълъг ръкав

Потниците отдавна са основна част от летния дамски гардероб. Достатъчно е само предницата на потника да привлича с флорално решение – това е моделът на Twelve O’Clock  класически потник с гол гръб „Лято“. Трябва да го имате това лято, защото е особено ефектен, със закопчаването с панделка около врата и контраста от десена на рози на предницата и черното трико на гърба.

потник с гол гръб

Нашите потници винаги са оригинални решения, с които ще изпъквате навсякъде. Моделът на вталения потник „Палитра“ ще ви грабне с драперията на гърба и цветовата палитра на предницата.

втален потник

Гащеризонът през лятото – удобна дреха и възможност за флорални решения

Гащеризонът ще прелива от емоции с цветови решения и ще ви осигури не само удобство, но и възможности за оригинални кройки. Моделът на Twelve O’Clock сатенен гащеризон “Розова емоция“ ще ви предложи преливащи се розови цветя по сатенената материя, а падналото рамо с шалче на края ще превърне тази дреха в оригинално лятно допълнение към гардероба.

Сатенен свободен гащеризон