Следете ни

Twelve O'clock » Офис облекло за жени » Как да придадем празнично настроение на офис облеклото
бизенс облекло

Как да придадем празнично настроение на офис облеклото

В офиса често се придържаме към строг дрес код. Но понякога ни се иска да внесем празнична нотка във вида си, особено когато настъпи топлият сезон. Изпълнявайки задълженията си и ежедневната работа, дамите могат да блестят със свежест и нежност.

 

Разбира се, прозрачните материи и дълбоките деколтета са табу в офис облеклото. Но има толкова много начини да запълним ежедневието си с празничност. Нека разгледаме някои от тях.

 

офис облекло

Изображение: http://discoverstyle.ru

Дантелата – универсалното решение

Дантелата блести с нежност и изисканост. Тя е чудесно допълнение в контрастен цвят на цвета на блузата. Но и когато се комбинира с плат в същия цвят, тя запазва нежността и елегантността си.

Моделът на Twelve O’clock – бяла риза “Дантелено жабо“, допълнена с жабо от черна дантела, се съчетава и с поли, и с панталони за постигане на изискан офис тоалет. Буфан ръкавите са още едно предимство на тази блуза.

Бяла вталена риза

Романтиката на дантелата ще ви грабне и в модела на сакото на Twelve O’clock “Романс“ – дантеленият гръб е необичайно решение за сако. Но непременно трябва да носите това сако с непрозрачна риза. Освен това сакото от този модел впечатлява и с разкрояващата се под талията част, така че моделът е наистина находка, ако искате да се откроите с елегантност и оригиналност.

Елегантно сако

 

Ярки акценти за изпъкващ офис тоалет

Ярките акценти могат лесно да се постигнат с обувки, които да контрастират на строгия черен цвят на бизнес костюма. Шалът в ярък контрастен цвят е също популярно решение. Ако разполагате с обувки в различни цветове или в гардероба ви има множество шалове, това ще бъде голямо улеснение. Друг безпогрешен начин за създаване на празничен акцент е изборът на ярка блуза. Това се постига лесно със строгата черна пола или черният панталон – те са универсално съчетаващи се. За създаване на настроение изберете ярка риза. Моделът на Twelve O’clock  риза “Червена панделка“ е подходящ пример – яркият цвят, буфан ръкавите на блузата и яката панделка ще ви придадат ефектност и женственост.

 вталена риза

Щампите и нестандартните закопчавания

Една щампа или интересно, нестандартно закопчаване могат да освежат семплия модел и да го превърнат в закачливо свеж. Изберете модела на Twelve O’clock – жилетката „Сърца“. Щампата превръща модела в оригинален, а с прихлупването на предниците можете да избирате между два вида закопчаване.

Друг вариант за нестандартно решение, което ще разчупи ежедневието, е асиметричното закопчаване на сакото.

Жилетка от плетиво

Панталонът – не само в класически модел

Панталонът отдавна е основна част и от дамското облекло, особено в офиса. Разчупените модели могат отлично да освежат тази стандартна дреха. Моделът на Twelve O’clock панталон “Морска пяна“ е широк и удобен, а също и впечатляващ с ширината си.

Широк, дълъг памучен панталон

Друга възможност за освежаване ви подсказва моделът панталон „Филетка“. Филетките в петроленосин цвят на джобовете и в талията са семпли, но достатъчни за постигане на оригиналност.

Прав панталон