Следете ни

Twelve O'clock » Офис облекло за жени » Офис облекло за работещи момичета

Офис облекло за работещи момичета

Дрес кодът за офис облеклото на дамите не е съвсем строг. Затова за Twelve O’Clock е приятно да ви напомни, че и в офиса можете да изглеждате оригинални и женствени. Ние сме се погрижили да ви предложим подходящи дрехи, с които да обновите гардероба си. Добавете елементи, които характеризират вашия почерк на обличане, и бъдете прекрасни в деловата обстановка.

Да започнем с най-лесния начин за цветни допълнения към офис тоалета

Тези допълнения са аксесоарите и обувките. Не само колието и обиците ще добавят блясък и ще подчертаят например цвета на очите ви. Шалчетата са лесни и универсални допълнения към ризата, роклята, сакото. Има безброй начини да ги носите, свободно пуснати, вързани по различни начини. Копринените шалове са красиви и подходящи за допълване на визията през всеки сезон.

Обувките са друг начин за разнообразяване на тоалета. Съчетайте обувки в ярък цвят с шалче в същия цвят, за освежаване на строгия черен офис тоалет.

А сега предложенията на Twelve O’Clock за нови тоалети за офиса

Ние знаем, че костюмът или комбинацията сако и панталон или сако и пола в строга изчистена линия са безпогрешни решения за делови вид на офис дамите. Препоръчваме ви комбиниране на тъмния костюм с риза или блуза в контрастен цвят, с романтични допълнения – дантелени елементи, шалове. Но нашите сака и панталони също са допълнени с романтични акценти. Убедете се сами!

Саката – делови, но и романтични

Представяме ви сако с дантелен гръб „Романс“. Това е сако от 85% вълна и 15% полиестер, с гръб изцяло от дантела. Няма начин да не се откроите с това сако – предницата с деколтето с яка и с разкрояването надолу също допринасят за оригиналността му. Това е сако за романтично-деловата дама.

 

сако с дантелен гръб „Романс“

 

Ако носите златни накити, съчетайте ги със сако със златисти акценти. За вас е моделът елегантно сако „Златист колан“ от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан. Златистите допълнения – ширитът за подчертаване на талията и копчетата – ще ви направят романтично бляскава.

 

удобно елегантно сако

 

Още един избор за сдържана елегантност с дантелени акценти е в класическия модел сако „Елеганца“ от 95% полиестер и 5% еластан. Сатенената материя е красива и практична, а дантеленият ревер е достатъчен да превърне строгото сако в елегантна дреха.

 

класическо черно сако

 

Ризите – разнообразие от цветове и модели

Ризата е с класическа визия, но в Twelve O’Clock разчупваме правилата в интерес на вашата женствена визия в бизнес ежедневието.

Първото ни предложение е моделът свободна бяла риза „Дантелена загадка“ от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан. Ризата пада свободно, а красотата й е във велурените акценти на деколтето и на маншетите.

 

свободна бяла риза

 

Панделката е стар начин за разнообразяване на ризата, а когато добавим буфан ръкави и материя от 85% памук и 15% еластан в червено, получаваме модела риза за офиса „Червена панделка“. Това е чудесен избор за съчетаване с черна пола, панталон или костюм.

 

риза за офиса

 

Подходящ за по-закръглените дами е моделът риза тип туника „Протокол“ от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан. Тази риза е тип туника, удобна за носене върху пола или панталон. Черната панделка ще се съчетае отлично с черен цвят на полата или панталона.

 

 риза тип туника