Следете ни

Twelve O'clock » Официални дамски облекла » Изборът на рокля за фирменото парти – задача с много решения

Изборът на рокля за фирменото парти – задача с много решения

В очакване на празниците всяка дама приготвя празничните тоалети – за празнуване със семейството и за партито в офиса. Днес ще ви предложим идеи за оригинални тоалети за служебното тържество. Изберете от тенденциите за сезона и се чувствайте неотразими.

 

Как да изберете дължината на официалната рокля

За служебното парти не подхожда много къса рокля. Най-добрият избор е дължина около коляното; макси дължината също е подходяща. Ако роклята ви е с макси дължина, можете да я съчетаете и с обикновени обувки – акцентът ще бъде върху роклята, а обувките почти няма да се виждат.

 

Какви тенденции за материи и принтове предлага модата за сезона

Напоследък модата е щедра на предложения, за бляскав вид, особено за тържество като предновогодишното. Всичко зависи от предпочитанията ви. Пайети, ресни, дантела, бродерии, всякакви декорации са в унисон с празничното настроение.

 

 

Асиметричните модели са много актуални

Дори роклята ви да е семпла, асиметричният елемент я прави уникална. Това е избор, подходящ за дами на всякаква възраст. Изберете от предложенията на рокли за парти от Twelve O’Clock.

 

Асиметричното комбиниране на синьо и черно в модела вталена рокля „V“ и ръкавите с дължина 7/8 ще ви привлекат, заедно с мекотата на материята от трико. Напоследък и трикото присъства в колекциите от официални тоалети, така че ако сте привърженици на удобството му, изберете тази рокля.

 

вталена рокля

 

Асиметричното решение на подгъва е едно от класическите приложения на този елемент при официалните рокли. Ако в гардероба си имате дълга рокля, която искате да освежите за нов начин на носене, можете сами да създадете своята рокля за фирменото парти с асиметричен подгъв. Най-разпространено е съчетанието на по-къса предна част и по-дълга задна, оформена като малък шлейф. Но можете да предпочетете и оформянето на асиметричния акцент отстрани.

 

От дантелата струи красота и празничност

Дантелата е плат, привличащ с красотата си вече векове наред. Тя неизменно запазва водещото си място за официални тоалети. Много ефектни са роклите с дантелени елементи – ръкави, гръб и т.н. Но не забравяйте, че за фирменото парти не е подходящо да изберете прозрачна дантелена дреха – блуза без подплата, например.

 

Ретро моделите са безпогрешен избор, особено когато са от черна дантела. А роклята на Twelve O’Clock “Ретро“ е решена много атрактивно с червена подплата и червен колан върху черната дантела.

 

къса рокля

 

Предлагаме ви и мини роклята „Петрол“, в класически син цвят, с къси дантелени ръкави и декоративни дантелени джобчета. Красотата на модела е в дантелените допълнения, а дължината на ръкава ще ви осигури удобство – залите за фирмени партита са добре отоплени.

 

мини рокля

 

А за дамите, които предпочитат черна дантела като акцент, предлагаме модела малка черна рокля „Ноар“ с дантелена платка на деколтето, преминаваща в дантелени ръкави-крилца, и с дантелен гръб.

 

малка черна рокля

 

Подходяща ли е роклята с открити рамене за партито на фирмата

Официалната рокля с открити рамене винаги създава привлекателна визия. Вие ще решите дали не е прекалено отворена за фирменото парти. Но ако фигурата ви е тип „обърнат триъгълник“, това деколте няма да е подходящо.