Следете ни

Twelve O'clock » Рокли макси размер » Рокли размер XL
Рокли макси размер

Рокли размер XL

Роклята е особено подходяща за дамите с макси размери. Подходящата материя и модел прикриват излишните килограми и изтъкват женствеността.

Не само класическа рокля, а и рокля с по-сложен модел

При макси размери подхождат елементи на рокля като долна част със захлупване – за прикриване на коремчето, или съчетаване с по-дълго сако за смекчаване на заоблеността в ханша.

Роклята костюм е особено подходяща – със свободно падаща горна част от мека материя, която ще обгърне фигурата, но няма да подчертае контурите. Подходяща е и рокля с А-образна линия, с достатъчно, но не прекалено надиплена долна част, например с канони или няколко плисета.

Кои модели са неподходящи за макси размери

Издължаването трябва да е основен принцип при избора на модел. Затова всеки модел, при който фигурата се разделя хоризонтално, е неподходящ. Затова дамите с такива размери трябва да избягват рокли с разрез в талията между горната и долната част, както и използването на колан – така се подчертава талията и фигурата се разделя на две, което добавя към обема.

За фигурите с различни особености подхождат различни решения за рокли с малки размери

Всяка дама има специфична фигура  и дрехите, които носи, трябва да се избират според фигурата – при едни бедрата са по-масивни, при други талията е широка, при трети фигурата е тип пясъчен часовник, и т.н. За компенсиране на ширината, подчертаване на долната част на фигурата при малък бюст и други особености, които трябва да се уравновесят визуално, решенията са различни. Ще ви предложим няколко идеи по-долу.

За макси дамите с фигура тип пясъчен часовник

За фигура тип пясъчен часовник е важно да не се подчертава тънката талия, защото така ще изпъкнат още повече макси заобленостите. Затова е подходящо роклята да се допълни с широк колан, в никакъв случай не с тънък. Роклята с набор, започващ под гърдите, също ще допринесе за визуалното уравновесяване на фигурата.

За дами, които имат малък бюст

При рокли размер XL и малък бюст също е подходящо разширяването на линията на роклята да започне под гърдите, с набор или разкрояване. Декоративното широко парче под линията на гърдите също е подходящо.

За макси дамите с фигура тип ябълка

За този тип фигура талията трябва да се подчертае, но не прекалено. Роклята с разрез на талията, но не прекалено тясна, е единият вариант, а другият е използването на разкрояване или набор, започващи под гръдната линия.

За дамите, които харесват вмъкване на контрастни платки, подчертаването на талията може да се постигне с две вертикални платки в цвят, контрастиращ с основния цвят на роклята.

За макси дамите с голям бюст

За тези дами е важно да прикрият големината на бюста. Това се постига с остро деколте на роклята или с горна част с прихлупване.

Някои предложения за рокли размер XL от Twelve O’Clock

Всички модели рокли от онлайн бутик за дамска мода Twelve O`clock се предлагат и в размер XL. Освен това ние предлагаме възможност на нашите клиенти да поръчат рокля по индивидуален размер, така че може да поръчате рокля с вашите мерки без допълнително оскъпяване.

Моделът рокля „Малиново вино“ е с набор под гръдната линия и с три четвърти ръкави, подходящи за дами с макси размери, защото е разкроена и с висока талия, с което се прикрива пълнотата около корема и ханша.

 

разкроена рокля

 

Още една рокля с висока талия „Бели ромбове“, която е със свободно падаща долна част около талията и ханша, така че дискретно да не очертава формите. Тъмният цвят на роклята създава допълнително визуално впечатление за по-малки форми.

 

рокля зармер XL

 

За официални случаи моделът рокля XL „Тъмна горчица“ предлага атрактивно съчетаване на дантелена горна част в черно и разкроена долна част в цвят горчица.

 

рокля за едри дами

Може да поръчате всеки модел, предлаган от интернет магазин за дамски рокли Twelvw O`clock, в желаният от вас размер без допълнително оскъпяване!