Следете ни

Twelve O'clock » Спортно елегантни дрехи за жени » Кънтри стил – атрактивно, удобно и впечатляващо дамско облекло с Twelve O’Clock
дамска мода в кънтри стил

Кънтри стил – атрактивно, удобно и впечатляващо дамско облекло с Twelve O’Clock

Ако ви привлича кънтри стилът, винаги можете да оформите гардероба си в съответствие с него. Това е стил не непременно подходящ само за ваканции на село. Той предлага удобство, съчетано с красота, почерпена от багрите и шарките на природата. Ние от Twelve O’Clock ще ви предложим някои идеи за облекло, което можете да съчетаете с едноцветни поли или панталони и да допълните с боти, обувки, чанта в кънтри стил. Тяхното удобство е подходящо за работното ежедневие и ще ви улесни – това е кънтри стил.

 

Етно мотивите

Задължително е да имате на разположение поне една дреха с етно мотиви. Това може да е пола, блуза или рокля. Предлагаме ви модела на рокля „Етно“, от 95% полиестер и 5% еластан. Освен с диагоналните етно мотиви тя ще ви хареса и с удобните 7/8 ръкави, както и с широката декоративно задигната яка.

 

Вталена рокля

 

Още един вариант с етно щампа за освежаване на гардероба е полата в черно бяло. Тя е допълнена с ефектна набрана харбала и с черна панделка от сатен, която добавя оригиналност към материята в черно и бяло от 90% памук и 10% еластан.

 

Вталена пола

 

 

Имаме и предложение за блуза – модела „Шерлок“. Това е блуза от 85% вълна и 15% полиестер, вталена и привлекателна с ахроматичното си каре.

 

Вталена блуза

 

Етно мотиви като декоративно допълнение към модела

Роклята „Покахонтас“ ще ви привлече, ако искате етно мотивите да са само декорации към едноцветна дреха. Тази рокля от 100% полиестер е атрактивна с разкроения силует, с допълненията на ръкавите, бието и с бордюра на подгъва. Освен това моделът има и още една декорация – панделка на гърба.

 

разкроена рокля

 

 

Ризите също изпъкват с кройки и допълнения в кънтри стил

Ще се убедите, че ризите не са непременно само строги класически кройки. С допълнения в кънтри стил те ще се преобразят и ще се превърнат в завладяващо женствени дрехи.

Ризата „Нощно небе“ от 90% памук и 10% полиестер е кокетна с бялата панделка, която поставя единия акцент. Другият е асиметричното решение на долната част. Освен това ризата е свободна и удобна.

 

Разкроена от талията риза

 

Друго решение, също едноцветно, е ризата „Грамофон“ от 80% памук и 20% вискоза. Тя също е свободна, а освен това предлага няколко елементи, с които ще изпъкнете – дантелена платка и колан, както и удължаването в задната част.

 

Свободна риза

 

Потник в кънтри стил – наистина атрактивен

Потникът в кънтри стил, който да облечете под сако, е чудесна идея за по-топло време. Моделът „Черни копчета“ е от 60% вискоза и 40% полиестер. С плисетата в предната част, около закопчаването, както и с черните копчета, той предлага универсална и красива комбинация от бяло и черно.

 

летен потник

 

Време е за райета

Райетата са подходящи за освежаване на тоалета решен в кънтри стил. Най-подходящо е да изберете блузи. Предлагаме ви две решения.

Туниката „Пролет“ е много повече от раирана туника от трико – 100% полиемид. Тя е допълнена с атрактивни дантелени ръкави и допълнена с весели пролетни мотиви на предницата и отстрани.

 

Вталена туника

 

Още една атрактивна туника е „Ангелски цветя“, също от трико, богата на впечатляващи елементи – райета, асиметрично решение и красиви цветни щампирани мотиви.

 

Асиметрична туника