Следете ни

Twelve O'clock » Спортно елегантни дрехи за жени » Спортно елегантни дамски панталони
втален спортен пантлон

Спортно елегантни дамски панталони

Спортно елегантното облекло – съчетание на спортен силует с допълнителни елементи на дрехите

Динамиката на съвременния живот не дава много възможности за случаи, в които можете да направите впечатление в сложни и феерични облекла. Все по-често, дори и за официални случаи, разчитаме на спортно елегантното облекло. Тази тенденция е по-ясно изразена при мъжкото облекло, но и при дамите тя се налагам за адаптиране на елементите на облеклото към нуждите на съвременните дами – да са семпло елегантни, да могат да поддържат облеклото си с минимални усилия, правейки впечатление с допълнения като набори, яки, платки, филетки, дантелени елементи и други. Това е и принципът, към който се придържа модна къща Twelve O’clock.

 

Спортното облекло се превръща в официално с аксесоари

Всяка дама има в гардероба си набор от шалове, колани, шапки и други аксесоари, които могат да разнообразят добре известната на всички познати дреха и да я накарат да зазвучи по нов начин. Използвайте аксесоарите, които вече имате – едноцветната рокля ще се превърне от спортна в спортно елегантна с подходящ лъскав колан или с цветен шал, който може да играе ролята на колан, да бъде завързан като елече, или просто преметнат около врата.

спортно елегантно облекло

Спортно елегантният стил е начин да подчертаете индивидуалността си

Една от причините за голямата популярност на спортно елегантния стил е възможността чрез него да подчертаете индивидуалността си, да се откроите по неповторим начин. Вие не просто ще си купите или ушиете нова дреха, рокля, ансамбъл от панталон и туника, или костюм. Купувайки спортно елегантна дреха от модна къща Twelve O’clock, вие ще я допълните с аксесоари и ще я носите така, че ще бъдете уникално елегантни.

панталон с висока талия

Универсалността на спортно елегантните дамски панталони

От години панталоните се налагат като ежедневна и елегантна дреха за специални случаи за дами от всички възрасти. Причината е тяхната универсалност. Със семпъл спортно елегантен панталон блузата или туниката ще се съчетае лесно, а с добавяне на подходящи акценти, като аксесоари и бижута, вашият официален ансамбъл ще е готов. Така както всяка жена трябва да има малка черна рокля, вече е също толкова важно да притежава в гардероба си спорно елегантен черен панталон.

Обърнете внимание на модела втален панталон класик на Twelve O’clock – памучният сатен е универсална материя, а съчетаването с риза, например модела „Колибри“, ще ви даде възможност да създадете ансамбъл, който ще ви изтъкне и при официални случаи.

Спортно елегантни дамски панталони

Спортно елегантният панталон „Филетка“ ще ви направи веднага впечатление – спортният модел е дискретно, но много ефектно разнообразен с филетки от сатенен плат и акценти на талията и в долната част, в петролен цвят. Достатъчно е да съчетаете този прав панталон с черна риза – филетките ще създадат достатъчно ефектни зрителни акценти. Друга възможност е съчетаването на панталона с риза в петролен цвят.

IGT_2860

Още един пример как спортно елегантният панталон може да впечатли само с един дребен елемент е моделът Панталон с висока талия на Twelve O’clock. Пъхнете блузата в панталона или съчетайте с къса блуза, за да изпъква високата талия. Така ще бъдете неповторими, сдържано и спортно елегантни.