Следете ни

Twelve O'clock » Шопинг консултации » Време за прочистване на гардероба и освежаване с нови попълнения в дрехите
цвят за дрехи

Време за прочистване на гардероба и освежаване с нови попълнения в дрехите

В очакване на пролетта, която все още е малко далеч, вероятно правите подробни планове за пролетното почистване. Защо не започнете още сега, но от гардероба си? Прегледайте дрехите си, със сигурност има такива, които не носите.

 

Отделете за изхвърляне дрехи, които са били по преходна и отминала мода

Когато модните тенденции завладеят улиците, списанията и сърцата, всички си купуват дрехи с огромни яки, или с модния силует. След това модата отшумява и дрехите остават в гардероба. Не се колебайте да ги изхвърлите. Дори да ви навяват прекрасни спомени, вече няма да ги облечете. А на тяхно място можете да си купите нови.

 

Организирайте дрехите си по цветове

При сортиране, за да решите какво да изхвърлите, сортирайте дрехите по цветове. Ще се окаже, че тези, които се комбинират с основните ви дрехи, са и дрехите, които често или редовно носите. Ако след моментно влюбване в дреха в нетипичен за вас цвят я купите, а след това почти не я носите, помислете дали не можете да я подарите на приятелка, която поддържа такава цветова гама.

 

Untitled-1

 

А сега организирайте дрехите си с приоритет на класическите модели

Семплите модели са винаги подходящ избор. Те винаги могат да се преобразят, с ефектен шал или аксесоар. Ако имате сложни модели, които не подхождат за изпълненото с динамика ежедневие, помислете колко пъти сте ги носили и не е ли по-добре да отстъпят място на свежи попълнения от класически модели. Това се отнася и за панталоните, и за полите, и за саката: неизменните елементи на съвременното дамско облекло.

 

Решителността е основната предпоставка за успешно изпълнение на мисията прочистване на гардероба

Всяка дреха в дамския гардероб е свързана със спомени, мили и емоционални. Но решителността да изхвърлите дрехите, които не използвате или използвате рядко, трябва да надделее. Оставете спомените да ви разчувстват от снимките, а дрехите трябва да отстъпят място на нови.

 

Организирайте събиране с приятелки с размяна на дрехи, които не носите

Седмичното събиране с приятелки може да включи и размяна на дрехи. Може би някоя приятелка се нуждае точно от тази пола в цвят, който не е от вашата гама. Не само у дома, но и в кафенето или ресторанта можете да донесете чанта с такива дрехи, за да покажете и предложите на приятелки.

 

Предложете дрехите, които са ви излишни, за продажба в сайтове

Има редица сайтове, в които можете да предложите излишните за вас дрехи. Може би точно сега някоя друга дама търси такава блуза, пола, рокля и ще се зарадва на предложението. А може просто да дарите облекло на хора в нужда.

 

А сега помислете за нови попълнения – разгледайте предложенията на Twelve O’Clock за сезона

Отворихте място за нови дрехи, нали? Помислете за нови попълнения. След като разпределите дрехите по гами, ще разберете къде трябва да са попълненията. И отново заложете на класическите силуети и модели – те не излизат от мода. Такъв е моделът черна вталена рокля с дълъг ръкав „Топло“, който е изработен от еластично трико – подходящ както за ежедневието, така и за делови срещи и офис облекло.

черна вталена рокля с дълъг ръкав

С колекцията есен – зима на Twelve O’Clock ще попълните лесно гардероба си. Особено ви препоръчваме ще един класически и изчистен модел рокля „Кафява панделка“, която е с ръкав тип камбана, а полата е кройка лале. Този модел е подходящ за спортно елегантно облекло, универсално за носене в ежедневието.

 

Къса рокля с дълъг ръкав