Следете ни

Twelve O'clock » Дамска мода » Бъдете актуални с цветовете на 2019 година, обявени от американския институт Pantone

Бъдете актуални с цветовете на 2019 година, обявени от американския институт Pantone

Едно от задължителните условия за елегантност е да бъдете актуални. Това включва и облекло в актуални цветове. Подгответе се за следващата година, като узнаете кои цевтове са обявени от американския институт Pantone за оттенъци на 2019. В списъка ще намерите и пастелни багри, и наситени цветове. И едните, и другите имат своето място в дамския гардероб за следващата година. А може би е време за покупки на дрехи онлайн, за да сте готови за сезон 2019?

модни с цветове за 2019

Източник: https://www.pantone.com

 

Да започнем с пастелните цветове

Тези цветове подчертават мекотата и женствеността, които са особено привлекателни за така наречения „слаб“ пол. Сред тях са розовото, кораловото, люляковото, както и цветове от жълтата гама – куркума, нюанс горчица, и трепетлика, манго мохито. Добавете към тях и тофи – кафяво.

Можете да съчетаете люляково с кафяво, което е изпитана комбинация, или да пробвате с необичайно съчетание. А съчетаването на всеки от тези цветове с черно или бяло за модерни дамски дрехи също е подходящо.

Кораловият нюанс е от типа цветове за създаване на ефект „nude”. Той също се комбинира добре с другите цветове.

 

Ефектен пример за съчетаване на жълто, цвят куркума, е роклята „Тъмна горчица“. Основният жълт цвят е ефектно допълнен с черна дантела, която обгръща дамата с елегантно „болеро“.

 

роклята „Тъмна горчица“

 

 

Кораловото в съчетание с черно е пример за ефектна елегантност в дамска мода, в модела вталена рокля „Черна илюзия“. Това е рокля не само за постигане на впечатляващ вид в ежедневието в офиса, но е подходяща и за официални събития. Горната част и черната лента над подгъва контрастират с нежното коралово на полата.

 

вталена рокля „Черна илюзия“

 

 

Наситените цветове

Те имат своето достойно място в палитрата за 2019. Актуалните за новата година наситени цветове са кралско синьо, което е неизменен компонент в дамските облекла, червеното тип Фиеста, яркочервеното. Тези цветове ще ви помогнат да изпъкнете веднага. За силните дами със самочувствие попълването на гардероба с дрехи в тези цветове от Модна къща Twelve O’Clock е задължително.

 

Изберете червеното в багрите на зората, дала името на модела елегантна рокля „Зора“. Роклята е вталена, с изчистена кройка, с интересно решение за деколтето – с цип.

 

елегантна рокля „Зора“

 

 

Наситеното синьо е друг основен компонент в цветовите решения за дамския гардероб. Изберете петроления оттенък на модела къса рокля „Петрол“. Освен елегантната кройка роклята ще ви привлече и с дантелените допълнения – ръкави, в същия цвят. Още един интересен елемент в модела е ципът на гърба.

 

къса рокля „Петрол“

 

 

Наситеното синьо е достатъчно, за да превърне семплия, изчистен модел във впечатляваща рокля. Това е моделът рокля за ежедневието „Криви“, с къси ръкави – рокля еднакво впечатляваща и без сако, и допълнена със сако за бизнес излъчване.

 

рокля за ежедневието „Криви“

 

 

Ако все пак предпочитате по-светли цветове, съчетайте тъмносиньото със светлосиньо. Ако имате тъмносиньо сако, предлагаме ви модела рокля за офис „V” – комбинация от светлосиньо и черно. Удобството на роклята с ръкави 7/8 се допълва от елегантното решение с вертикална странична платка и биета на деколтето и ръкавите, решени в черно.

 

рокля за офис „V”

 

 

Яркото червено е много ефектно в съчетание със сиво. За една по-различна визия изберете роклята от трико „Червена крива“. Тя е с оригинална комбинация с вмъкнато вертикално парче на предницата с вълнообразна линия от двете страни.

 

роклята от трико „Червена крива“