Следете ни

Twelve O'clock » Дамска мода » Дамската лятна колекция на Twelve O’Clock – букет в бяло, черно и червено

Дамската лятна колекция на Twelve O’Clock – букет в бяло, черно и червено

Основните цветове, гарантиращи съчетаемост и стилност, са бяло, черно. синьо и червено. Затова дизайнерите ни са заложили на тях като основни цветове, предлагайки ви оригинални модели, в съчетание на едноцветни части или с красиви щампи на цветя. Изберете и бъдете неповторими това лято!

Потникът „Черни копчета“ от 60% вискоза и 40% полиестер е лек и красив, точно за лятото – с класическия десен на черни точки върху бял фон, с черни копчета и набор край закопчаването.

 

потник от коприна

 

Бяло и черно

Роклята „Black and White” съчетава двата цвята, с преобладаване на черното и бял елемент по дължина заедно с бял ръкав от лявата страна. Тази вталена рокля от 95% полиестер и 5% еластан е подходяща и за ежедневието, и като официален тоалет.

 

мини рокля

 

Още една рокля в бяло и черно ще ви впечатли с нестандартната си щампа на ромбове и нестандартното комбиниране на щампата с едноцветната материя. Това е моделът лятна рокля „Бели ромбове“ от 95% памук и 5% еластан. Оригиналната щампа оформя долната част на роклята и ръкавите, а гърбът е само в черно. Черна панделка в подгръдната част е още един акцент.

 

лятна рокля

 

Бяло и тъмносиньо, с елементи на щампи на цветя

Туниката „Преплетки“ от 95% полиестер и 5% еластан е съчетание на горна част в бяло и свободна долна част, с щампа на бели цветя върху тъмносин фон.

Още една туника ви предлага съчетанието на двата цвята – това е „Цветни воали“, от 100% памук. Тя е оформена като риза, щампираната долна част на бели цветя освежава основния тъмносин цвят на модела.

 

лятна туника

 

Бяло, черно и червено

Туниката „Слънчево море“, от 80% памук и 20% вискоза, е с преобладаващ бял цвят, а райето в долната част и на ръкавите е елемент, вдъхновен от морските вълни. Хоризонталните червени ленти добавят свежест. Освен като туника, моделът е подходящ за носене и като рокля.

 

туника за лятото

 

Още един морски модел – туниката за лятото „Нощно море“ – е от 80% памук о 20% вискоза. Можете да  носите и тази туника като къса рокля. Долната част е свободна и асиметрично оформена. Райето е неизменният десен, свързван с морските вълни, а хоризонталните червени елементи тук напомнят за залеза.

 

туника тип рокля

 

Блузи в бяло или черно за съчетаване с черни или бели поли или панталони

Създайте сами симфония в бяло и черно, използвайки нашите предложения за бели и черни блузи.

Моделът блуза „Еверест“ е от трико, с привлекателно оформяне на деколтето в предната част с кръстосани елементи. Блузата има и цип на гърба и е подходяща за офис облекло.

 

блуза от трико

 

Търсите оригинална блуза в черно? Предлагаме ви модела черна блуза „Черно злато“ от 100% вискоза. Освен V-образното деколте, подходящо за лятото, тя е освежена с копчета на ръкавите в златист цвят.

 

черна блуза

 

Поли в бяло, червено и черно

Комбинирайте свежите десени на райета на двете поли с тези цветове с едноцветни блузи. С бяла, червена или черна блуза ще имате три варианта за различни тоалети с една пола. И двете поли са от 95% полиестер и 5% еластан. Te са леки и приятни за носене през лятото.

Правата пола „Golden Tulip” е единият вариант. Ако ви допада пола, осигуряваща ширина, изберете разкроения модел със същото име. Тази пола е и с джобчета.

 

права пола