Следете ни

Twelve O'clock » Дамска мода » Наборите и надиплянето – в унисон с мекотата на топлата есен

Наборите и надиплянето – в унисон с мекотата на топлата есен

Наборите и надиплянето не са само част от миналото, когато дамите са носели дълги и богато украсени рокли. Тези декоративни елементи са запазили чара си и са необходими и днес, за да подчертаят женствеността в мекия и топъл есенен сезон. Не само багрите на есента, но и наборите и надиплянето са в изобилие в модата за този сезон. Изберете сред колекцията Есен – зима на Twelve O’Clock и ще бъдете в крак с модата за есента, с нежни и ефектни дрехи.

 

Универсалността на наборите

Модата за тази есен поставя наборите в модели на рокли, поли, ризи, дори и пуловери. Ще се изненадате по колко начина могат да се впишат в моделите, да ги освежат и да им придадат уникалност.

Надиплянето е особено ефектно при полите, за да придаде ширина и ефектност, да акцентира долната част, която се съчетава чудесно с блузи и сака. Представяме ви модела рокля на канони „Кученца“, изработена от щампиран мохер от 80% памук, 20% полиестер.

къса рокля

 

Жабото – класически елемент за украса на всяка риза

Жабото, комбинирано с буфан ръкав, ще ви привлече веднага в ризата „Дантелено жабо“. Контрастът между бялата риза, от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан, и черното дантелено жабо е класически. Можете да комбинирате ризата с поли и панталони; дори и под сако жабото ще акцентира нежността на модела. Почувствайте се като дами от едно време, когато жабото е било неизменен елемент от облеклото на аристократите.

бяла риза с буфан ръкав

Комбиниране на набор с платка за елегантна блуза

В ризата „Грамофон“ наборът около врата е съчетан с ажурна раменна платка. Тази блуза от 80% памук и 20% вискоза в петролен цвят ще се комбинира отлично с черен панталон или пола. А с дантеления колан можете да промените визията, като подчертаете талията.

Свободна риза

 

Надипляне с кръстосване

Надиплянето може да бъде поднесено и нестандартно, затова отделете внимание на блузата „Еверест“. Тук то е образувано от кръстосването на елементите около деколтето. Бялата риза от 100% полиамид е семпла, но изключително ефектна с кръстосания елемент.

Елегантна блуза от трико

Полата „Жан-жан“ – ретро модел с очарование

Класическото решение за пола от тафта, от 100% полиестер, ще ви грабне с разкрояването и набора в талията, за феерична ширина и мекота на тафтата. Искрящият син цвят ще контрастира впечатляващо с бяла или черна блуза.

пола от тафта

 

Сакото с набор ще впечатлява и с пола, и с рокля

Със сакото „Златист колан“, от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан, ще имате решение за комбинация с пола или рокля за официални случаи. И тук имаме комбинация на набор в горната част с разкрояване надолу. Декоративните елементи, златистият колан и копчета, поставят последния акцент.

Сако "Златист колан"

 

Жакетът от бяло букле, с лек набор под талията – каква по-женствена разновидност на сакото

Бялото букле, от 85% вълна и 15% полиестер, само по себе си е нежна материя, жакетът от която е като бижу. С лек набор под талията и сатенена панделка бижуто ще стане още по-красиво. Белият цвят е универсален, за комбиниране с поли и панталони, особено за официални случаи.

Елегантен жакет