Следете ни

Twelve O'clock » Дамски блузи онлайн » Вталена дамска блуза с къс ръкав – универсално решение за офис облекло
Вталена блуза за офиса

Вталена дамска блуза с къс ръкав – универсално решение за офис облекло

Дамските блузи са с различна кройка – свободна, вталена, с асиметрия, с кръгла яка или яка тип риза. Сигурни сме, че имате в гардероба си вталени блузи, които са много по-женствени и подчертават линиите на фигурата. Те са еднакво подходящи за съчетаване с пола и с панталон, и с клин. Вталената блуза е и чудесен вариант за делово облекло за офиса. Тя може да се носи както през топлите месеци на годината, така и през студените под сакото.

 

Щампите дават възможност за различен вид на вталената кройка

Дори да имате няколко вталени блузи с еднакъв модел – например с остро или заоблено деколте, различните щампи на материите ги превръщат в съвсем различни елементи на тоалета.

Един чудесен избор вталена блуза „Милитъри“ съчетана с пола или панталон според сезона. Наречен е на щампата, която е в милитъри стил. Леката плоха, започваща под линията на бюста, добавя оригиналност.

 

вталена блуза „Милитъри“

 

 

Изберете вталена блуза с комбинации между бяло и синьо или бяло и черно

За офиса класическите цветове за облеклото са бяло, черно, синьо. Вталената блуза със съчетания между тези цветове е и разнообразяваща, и вписваща се в представите за офис тоалети. За дамите е необходимо разнообразие и възможност да се откроят дори в делови дрехи.

Ето една подходяща елегантна вталена блуза „Син леопард“ – в бяло и синьо от фина трикотажна материя . Тъмносините петна с вътрешни светлосини кръгове се открояват красиво на белия фон. И тази блуза стои добре в комбинация с черен или син панталон или пола в един от тези цветове, а също и с пола или панталон в бяло.

 

елегантна вталена блуза „Син леопард“

 

Вталена блуза за офиса и за след работа

Когато искате да комбинирате блуза със семпла предница със сако в офиса, а след работа да имате блуза с гол гръб с атрактивно кръстосани ленти, Модна къща Twelve O’Clock ви предлага много интересен модел. Това е вталената блуза „Кръстоска“ – със 7/8 ръкав и две кръстосани на гърба ленти. Цветовете са универсални и се съчетават лесно с долната част на бизнес тоалета.

 

вталена блуза „Кръстоска“

 

Ако все пак държите на едноцветна блуза

Има дами, които се придържат към по-строг вариант за делово облекло. Те предпочитат едноцветни блузи, в контрастен на полата или панталона цвят, или в нюансите на цвета на полата или панталона.

Бялата блуза е класически избор. Тя е задължителна за всяка дама, която работи в офис. Но защо не изберете блуза със закачлив елемент, който ще направи деловия ви тоалет уникален? Дискретна бродерия, леко асиметрично деколте, платка от дантела ще превърнат вталената бяла блуза в красиво бижу и атрактивна част от визията ви. Бяла блуза с втален силует ще намерите във всеки онлайн магазин за дрехи.

 

Бяла блуза с втален силует

 

Вталената блуза е изключително характерна за дамските тоалети

Водеща началото си от древните хитони, които се носели като долни дрехи и били без ръкави, днес дамската блуза е символ на женственост и изящност – с фини материи, атрактивни щампи, втален силует. Възползвайте се от нейните предимства в ежедневието, допълнете деловия си гардероб с няколко такива блузи и комбинирайте за различен, но впечатляващ вид всеки ден.