Следете ни

Twelve O'clock » Дамски блузи онлайн » Модните тенденции при ръкавите на рокли, блузи, ризи и туники за този сезон
ръкави на рокля, блуза, риза

Модните тенденции при ръкавите на рокли, блузи, ризи и туники за този сезон

Създайте разнообразие на тоалетите си с различни по дължина, кройка и форма ръкави. Да, това не е първият елемент, за който ще се сетите, когато искате да добавите оригиналност към дрехите си. Но модата за този сезон е щедра към разнообразието на ръкави с различна дължина и обем, които ще се наложат и през следващия сезон. С Twelve O’Clock ще ви е лесно да направите избора си.

 

Различната дължина

Заложете на блузи и рокли с различна дължина на ръкавите. Те могат да бъдат съвсем леко загатнати, оформени от ефектна шал яка, както в модела ни вталена рокля „Little Brown Dress”: това е модел от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% еластан, свеж с асиметричността си и в универсален кафяв цвят.

 

вталена рокля

 

Моделът права къса рокля „Джаки“ от 95% памук и 5% еластан ви предлага 3/4 ръкави, а асиметричните щампи и свежият бял цвят ще допълнят привлекателността му.

 

права къса рокля

 

Друго предложение за рокля с 3/4 ръкав е моделът „Черен канон“ от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% ликра, с ефектни канони на полата и декоративна панделка на талията.

 

черна рокля

 

За дамите, които предпочитат 7/8 ръкави, е нашата елегантна рокля „V” – тя е от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан. Ефектът от комбинирането на синьо и черно е впечатляващ. Изберете тази рокля за работа в офис и тя ще допринесе за освежен и оригинален външен вид.

 

елегантна рокля

 

За любителките на по-ексцентрични по дължина ръкави ще предложим и идеята да изберат тоалет със свръх дълги ръкави. За целта можете да добавите декоративни елементи, за да постигнете свръх дължината – например елементи тип камбана.

 

 

Набрани и широки ръкави

Наборът и по-голямата ширина веднага привличат вниманието. Те може да се съчетаят и с декоративни елементи за още по-голяма привлекателност. Но и набраните и широки ръкави са достатъчно ефектни, така че можете да изберете останалите елементи на облеклото в неутрални изчистени решения.

Блузата „Бели панделки“ е с къс ръкав, с лек набор и панделки, а шал яката е още едно предимство на този модел, който е в универсален бял цвят. Блузата е от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан.

Вталена бяла риза

 

Twelve O’Clock ви предлага модели с къси и дълги буфан ръкави. Изчистеното решение за блузата „Винен цвят“ от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан подчертава красотата на буфан ръкавите. В универсален цвят е бежовата блуза, също с буфан ръкави, от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан; тя е допълнена с подвижна декорация, която можете да добавите, а можете и да заложите на ефекта от буфан ръкавите.

 

блуза с буфан къси ръкави

 

А сега два модела с дълги буфан ръкави. Буфан ръкавите на ризата „Ноар“ подчертават красотата на дантелата от 100% полиестер. Облечете я върху черно боди, с черна пола или панталон, и ефектът ще е впечатляващ.

 

дантелена риза

 

Още един модел с буфан ръкави, но в червено, е ризата „Червена панделка“, от 85% памук и 15% еластан. Тази блуза и красотата на буфан ръкавите също се съчетават отлично с черна пола или панталон.

 

червена риза

 

Асиметричните ръкави

Те имат своето специално място в модата за блузите и ризите този сезон. Туниката „Ледени цветя“ от 100% акрил съчетава специалната асиметрична кройка с щампа на плетивото.

 

туника от щампирано плетиво

 

Решение с друга щампа предлага туниката „Огнени цветя“, също от 100% акрил.

 

туника с асиметрични ръкави