Следете ни

Twelve O'clock » Дамски блузи онлайн » Ризи и блузи във викториански стил
Блузи във викториански стил

Ризи и блузи във викториански стил

За да се почувствате нежни и привлекателни,  внесете в гардероба си нежността на викторианския стил. Заложете на наборите, плисетата, дантелите и високите яки – внесете романтиката на дамите от викторианския период. Този сезон викторианският стил се завръща с пълна сила, с изящни блузи, създадени за романтика и нежност. Впишете се в този стил с нежни и ефирни ризи от Twelve O’clock.

 

Можете да комбинирате викторианските блузи с всякакви поли, панталони и костюми

В периода на викторианския стил дамите са блестяли с рокли, богато украсени с набори, панделки, дантелени елементи, буфан ръкави. Днес дамите комбинират блузите с поли, панталони и костюми. Модата този сезон дава възможност да носите викториански блузи с различни по стил поли и панталони, дори и с дънки. Комбинирайте този старинен елемент на облеклото с актуалните за съвременния живот дънки, и ще бъдете в крак с модата за сезона.

 

мода викториански стил

 

Дантелата – основата за романтичност и загадъчност

Романтичният вид и загадъчната нежност са така необходими за съвременната жена. Те ще придадат очарование на цялата обстановка, в офиса, дома, навсякъде. Особено впечатляваща е черната дантела. Тя заема основно място в нашите модели, вдъхновени от викторианския стил. Ще откриете комбинации на бяла блуза с черна дантела или блузи изцяло в черно. Тези два цвята са класически и затова залагаме на тях. Те са най-характерни за елегантното дамско облекло и са универсални за комбиниране.

 

Дантела и буфан ръкави

Заложете на дантелени акценти с блузи от Twelve O’clock. Започнете с модела риза „Дантелена загадка“ от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан. Деколтето и маншетите са украсени с дантелени акценти. Белият цвят е универсален, можете лесно да комбинирате блузата с други елементи на облеклото.

риза с дантела

 

Друг вариант за викторианска украса ще намерите в модела класическа риза „Дантелено жабо“: ефектността на черното дантелено жабо контрастира с бялата риза от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан. Буфан ръкавите добавят още ефирност.

 

риза с дантелено жабо

 

Ризата „Ноар“ ще ви предложи също комбинация от дантела и буфан ръкави, но в другия класически цвят – черен, с допълнение от сатенени елементи. Дантелата е от 100% полиестер, а сатенът от 95% памук и 5% еластан.

 

дантелена риза

 

Потник в романтичен стил – разбира се, че да!

Дантелата е достатъчна да впечатли, в семпъл модел като потника „Африка“ с туника „Ирис“: от ефектна черна дантела от 95% полиестер и 5% еластан и с триъгълно деколте.

 

потник с туника

 

Друг модел, изпъкващ с набора около закопчаването, е потникът „Черни копчета“. Контрастът на бялото и черното в този потник от 60% вискоза и 40% полиестер се допълва от ефектните черни копчета. Може да се носи и зимния сезон под сако или жакет.

 

риза без ръкави

 

За тези, които предпочитат туниките и бодитата

Туниките са кокетни и удобни: ето модела на Twelve O’clock „Оранжево“ – туника и риза в едно, от 60% памук, 30% полиестер и 10% ликра. Тук дантелените акценти са от двете страни на закопчаването.

 

туника и риза

 

Дантеленото боди „Рок“ също е в стилен черен цвят, от 95% полиестер и 5% еластан, с ефектни разрези в предната част.

дантелено боди

 

Плисето – отново актуално този сезон

Плисето ще се съчетае чудесно с делови костюм и със спортни дрехи. Предлагаме ви риза-боди „Плисе“ – елегантен модел в бяло, от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан.

 

риза-боди