Следете ни

Twelve O'clock » Дамски блузи онлайн » С какви блузи и туники можем да носим дънки
дамска блуза от трико

С какви блузи и туники можем да носим дънки

Дънките и дънковите костюми са трайно наложили се решения за ежедневието, дори напоследък те са част от сдържано елегантни тоалети, които са така необходими за всяка дама. Удобството на дънките, както и на костюм от дънки и дънково яке, се вписва отлично в забързаното темпо на ежедневието. Не само малката черна рокля или друг вариант на този класически тоалет, но и дънки в ефектна комбинация с блуза или туника трябва непременно да присъстват в арсенала ви от тоалети.

И така, създайте своите впечатляващи комбинации от дънки и блуза или туника, за хладните летни вечери и за предстоящите топли есенни дни. Ще ви помогнем с идеи от дамската колекция на Twelve O’Clock.

 

Цветово съчетаване – естествено предимно със синя блуза или туника

Цветовото съчетаване е първият фактор при избора. Класическият цвят за дънките е син, така че естествено е да потърсим впечатляваща блуза или туника в този цвят. Синьото отива почти на всички дами, а Twelve O’Clock има наистина изкушаващи предложения от туники и блузи.

Ще започнем с туниките, така удобни за носене, универсални не само за ежедневието, но и ако ви предстои неофициално събиране. Туниката „Преплетка“ ще ви допадне не само с преплетката в горната част, дала името на модела, решена в бяло. Тази горна част е съчетана с разкроена долна част с щампа на бели цветя върху тъмносин фон.

 

Туника „Преплетка“

 

Ако предпочитате модел решен изцяло в тъмносиньо, спрете се на туниката „Цветни воали“. Тук горната част е в тъмносиньо, а долната е разкроена, с щампа на бели цветя върху тъмносин фон. Тази туника е тип риза, така че ще допадне на дамите, чийто гардероб е предимно в спортен стил.

 

туника тип риза

 

 

Блуза или бюстие в класическо бяло

Няма нищо по-просто и същевременно ефектно от комбинацията на сини дънки и бяла блуза,  риза или бюстие. Тук имате избор от няколко модела от колекцията на Twelve O’Clock.

За лятото и за ежедневието през отпуската и свободното време е най-подходящо бюстието „Fit”, оригинално решено с една презрамка зад врата.

 

сексапилно бюстие

 

Подходящ не само за свободното време, но и за работа, е потникът „Снежен блясък“. Тук акцентът е в решението на деколтето, с по-широка и надиплена част около него.

 

потник в бяло

 

За класическа бяла блуза изберете модела блуза „Еверест“ – с оригинална кръстоска под деколтето.

 

блуза от трико

 

 

Дънки с нестандартна блуза – защо не?

Всички знаят, че дънките са класически тип панталон, въпреки че напоследък особено при дамските дънки декорациите и кройките предлагат голямо разнообразие. Според нас по-оригинална и изпъкваща е комбинацията на стандартен модел дънки и нестандартна блуза.

Изберете модела блуза „Кръстоска“ – лесно съчетаващ се поради синьото в щампата. Но това, което ще ви привлече като оригинален елемент, е кръстоската на зелени ленти на деколтето на гърба. Това дълбоко V-образно деколте може да се вижда, когато излизате с приятели, а за носене на работа облечете сако върху блузата и ще закриете V-образното изрязване.

 

блуза със 7/8 ръкави