Следете ни

Twelve O'clock » Дамски жакет » Облечете се топло през зимата с дамска жилетка от Twelve O`clock

Облечете се топло през зимата с дамска жилетка от Twelve O`clock

Дамите разполагат с различни видове облекла за топлина през зимата, включително с жилетка. Сред разнообразието от ризи, блузи, панталони, жилетката трябва да заеме отново полагащото й се място. Това важи особено за зимния сезон, когато е необходимо да се облечете топло.

Акрилът – материалът за жилетките през зимния сезон

Акрилът, също познат и като пан, е най-подходящ за жилетки, тъй като предлага свойства, много близки до тези на естествената вълна. Жилетките от акрил не се свиват и запазват формата си. Освен това акрилът може да се боядисва, така че предлага разнообразие от цветове. Комбинирането на акрила с вълна или други влакна дава възможност за още повече разнообразие. А при добавяне на полиамидни нишки на слънце жилетката ще блести.

Дължината на жилетката

Дължината може да бъде различна, в зависимост от това, с какъв вид облекло се комбинира. Към панталона подхожда дълга жилетка. За по-топлите зимни дни, когато ще облечете късо яке, отново ефектния акцент ще постави дълга жилетка под него. За да подчертаете фигурата, можете да облечете жилетка с дължина малко под талията, подпъхната в пола с висока талия. Късата жилетка е чудесно допълнение към рокля или пола.

Класическата жилетка

класическа права жилетка

Класическата кройка на жилетката с дълъг ръкав е най-универсална. Тя не се натрапва с нестандартна кройка или закопчаване, затова е подходяща за всекидневието. За акцент може да се добави щампа, която да бъде ефектна цветна декорация. Жилетката „Огнени цветя“ на Twelve O`clock ще ви предложи такова решение. Тя е без закопчаване в предната част, само с копче на врата, затова ще покаже и блузата или роклята под нея. Брошката, малка или голяма, може да замести копчето и да добави акцент на женственост и оригиналност. Но самата цветна щампа е достатъчна за разнообразяване на цветовата гама на тоалета ви.

Жилетката с големи щампи

Twelve O'clock жилетка

Зимната акрилна жилетка ще се превърне в ефектна топла горна дреха, когато е покрита с щампи: не само на ръкавите, но и на гърба например. Облечете я с едноцветен панталон, рокля или блуза и пола, които ще подчертаят цветовете на щампите. Жилетката „Ледени цветя“ на Twelve O`clock показва ефекта на щампите на ръкавите и гърба, които контрастират с тъмната предница.

Жилетката макси размер

В студените зимни дни жилетката с макси размер, в която потъвате като в топла завивка, може да замести палтото или якето. Изплетена от истинска вълна, широка и обемна, тя ще ви обгърне с топлина. Макси размерът се съчетава чудесно с панталон или тясна пола. Добавете цветен акцент с подходящ шал. Можете да заложите на шал, чанта и ботуши в еднакъв цвят, контрастиращ с цвета на жилетката.

Жилетката с нестандартно закопчаване

Жилетка от плетиво

Един от основните трикове, който е лесен за прилагане, а увеличава много ефектността на модела, е нестандартното закопчаване на жилетката. То може да бъде асиметрично, двуредово или даващо възможност за прехлупване на предниците по два начина. С дамска жилетка от плетиво „Сърца“ на Twelve O`clock имате възможност за прехлупване на предниците, за закопчаване по два начина. Специалното в този модел е, че той осигурява уникалност на модела и с щампите, и с колана към жилетката.