Следете ни

Twelve O'clock » Дамски панталони онлайн » Дамските панталони от есенната колекция на Twelve O`clock

Дамските панталони от есенната колекция на Twelve O`clock

Есенно-зимният сезон започна. Време е да освежите гардероба си. Панталонът е предпочитана дреха, тъй като е универсален, за всеки ден и за официални случаи.

Какво предлагаме в нашата есенно-зимна колекция

  • Панталони от леки и по-плътни материи. В есенно-зимния сезон се редуват както топли, така и студени периоди. Различните материи, които използваме в Twelve O`clock, ще ви дадат възможност да сте подготвени и за по-топло време, и за студено време, в което панталонът от вълнен плат е незаменим. Можете да изберете панталон от полиестер с 5% еластан, или модел изработен от 70% вълна и 30% полиестер, за по-студеното време.
  • Таблица с размери (size chart). За ваше удобство на страниците ни, преди описанието на съответния модел, ще намерите таблица с размери, за да изберете подходящия за вас размер.
  • Ушиване на панталон точно по вашите мерки. Искаме да ви зарадваме с покупка на нов панталон, без да се притеснявате дали готовите ни модели ще ви бъдат точно по мярка, достатъчно дълги например, или малко по-къси. Просто се свържете с нас и ни дайте вашите мерки. Ние ще ушием панталон специално за вашите размери. При това покупката няма да ви струва по-скъпо, цената няма да се промени.
  • Ние ви предлагаме не просто покупка на панталон. Нашият онлайн магазин е едно различно място за купуване на панталон. Ще ви зарадваме с комбинации със сако, потник, по-евтини, когато ги купите заедно.

А сега – какви модели панталони сме приготвили в есенно-зимната ни колекция:

Панталон “Жокей“

втален панталон

Съставът на материята на вталения панталон „Жокей“ е 95% полиестер и 5% еластан. Черният сатен е ефектна материя. Панталонът е силно втален, с кантове. Този модел е за вас и ако предпочитате панталон с ръб. Ръбът е фиксиран с нервюр. Златистият цип е допълнение и ефектен акцент.

Можете да комбинирате покупката на този панталон с покупката на потник „Нежност“ и да спестите с покупката на пакета панталон и потник. Нежността на този потник, изработен от златист сатен и допълнен с декорация от черна дантела, ще допълни женствените акценти на панталона.

Панталон „Филетка“

прав панталон

Този модел привлича с акцентите и филетките от петролен сатен. Моделът „Филетка“ е прав панталон, изработен от полиестер с 5% еластан. Това е материя, която освен ефектна е и удобна, не се мачка, подходяща е за топлите периоди в края на есента и през зимата.

Предлагаме ви да спестите, като купите панталона в пакет, заедно с риза „Протокол“. Тя е тъмносиня на цвят, изработена от памук, с 30% полиестер и 10% ликра. Моделът е изчистен, втален. Ще се комбинира чудесно с акцентите в петролен цвят на панталона.

Панталон „Меланж“

вълнен панталон

А сега едно предложение за по-студено време – моделът „Меланж“. Това е панталон от вълна, с 30% полиестер. Мекият вълнен плат меланж е чудесно решение за есенно-зимен панталон. Ръбът на панталона е фиксиран с нервюр. Освен това ще ви грабнат и допълнителните акценти: сатененият колан и кант, и особено ципът в сребрист цвят.

Допълнете панталона „Меланж“ с потник „Нежност“, и ще спестите от намалението, което предлагаме за покупката на пакета. Златистият сатен на потника и меланжът на панталона ще се комбинират ефектно.

Разгледайте цялата колекция есен–зима 2015 на модна къща Twelve O`clock, за направите цялостен избор на дамски облекла за сезона.