Следете ни

Twelve O'clock » Дамски панталони онлайн » Дамски гащеризон – модата се завръща
дамски гащеризон

Дамски гащеризон – модата се завръща

Гащеризонът е несъмнено много удобна дреха. Това е и оригинален тоалет за всякакви случаи. Ушит от лека тъкан, той обгръща тялото и подчертава стройността. Имя различни варианти на гащеризона, популярни и търсени тази година. Ще разгледаме най-интересните, които си струва да имате предвид за оригинално и впечатляващо допълнение към гардероба. Струва си да си купите и класически гащеризон за ежедневието, и нестандартен модел за официален тоалет.

 

Класическият модел

Това е гащеризон с дълги крачоли, с къс или дълъг ръкав, или без ръкав, според сезона, за който е предназначен. Гащеризоните без ръкави са удобни за всички сезони, тъй като могат да се комбинират с блузи под тях.

Много ефектно е съчетаването на гащеризон в черно с риза в контрастен цвят – бяло, червено, жълто.

За лятото ви препоръчваме гащеризони от памук, коприна, шифон.

 

класически гащеризон

Снимка: https://moddam.ru

 

Дънковият гащеризон не излиза от мода

Както и другите спортни облекла от дънков плат, гащеризонът от деним продължава да е актуален. Той е удобен с множеството джобове, с вариантите с презрамки или горна част в стил риза или блуза. Ако имате такъв гащеризон, с него ще бъдете в крак с модата за 2019 година.

 

удобен гащеризон

Снимка: https://moddam.ru

 

Гащеризон от материя с принт

Това е много подходящ тоалет за лятото. Принтът добавя свежест и весело настроение. Не случайно един от моделите, които ще ви препоръчаме е летния гащеризон „Розова емоция“. Ефирната материя ви осигурява удобство и лекота в горещините. Долната част на гащеризона за лятото е задължително малко по-широка, но изглежда чудесно, тъй като тънката материя пада добре, без да създава излишна обемност.

 

летен гащеризон

 

Гащеризон с къси крачоли, с гол гръб или с една презрамка за лятото

Сега е сезонът на купуване на нови модерни дамски дрехи. Не само късите рокли трябва да намерят място в списъка ви на покупки от любимия магазин за дрехи. Представяме ви един много подходящ за лятото вариант на гащеризон – с къси крачоли. Горната част на спортния гащеризон „Бонбон“ е оформена като риза с къс ръкав. Материята е памук, а карето е във весели летни цветове.

 

спортен гащеризон

 

Заменете роклята с гол гръб за лятната отпуска с гащеризон с гол гръб. Подберете материя според предпочитанията си – може да е едноцветна или принт. Изрязването на гърба може да се полузакрие с преплетени лентички от плата на гащеризона или с панделки в подходящ цвят.

По-нестандартните решения на модели на гащеризони включват оригинални елементи в горната част, като една презрамка. Както и гащеризонът с гол гръб, тези модели са подходящи и за официални тоалети.

 

Дантелен гащеризон за официално мероприятие

Дантелата е фин плат, който прави всеки тоалет, ушит от нея, официален. Много подходящи цветове за гащеризон от дантелен плат са бялото, черното и бежовото. Моделът трябва да е семпъл, за да впечатлява с изискаността на материята.

 

елегантен гащеризон

Снимка: https://moddam.ru

 

Коженият гащеризон – за кого е подходящ

Кожените дрехи заемат подобаващо важно място в дамската мода. По-оригиналните модели са в стип пачуърк. Леките кожени гащеризони са открояващи се тоалети и за лятото, с тениска под тях, но са ефектни и ако се носят без тениска. Този вид гащеризон е подходящ за млади дами.

 

женски гащеризон

Снимка: https://moddam.ru