Следете ни

Twelve O'clock » Дамски панталони онлайн » Летен гардероб за всяка дама – поли, рокли, панталони и туники от Twelve O’Clock
къса разкроена пола за лятото

Летен гардероб за всяка дама – поли, рокли, панталони и туники от Twelve O’Clock

Планирате ли да обновите летния си гардероб? Twelve O’Clock ще ви помогне с предлаганата лятна дамска колекция.

Прегледайте дрехите си за лятото и отделете тези, които са ви омръзнали. В цветовата гама или гами на останалите подберете новите допълнения към летния си тоалет.

 

Важно е да имате поне по две поли, панталони и рокли

Две поли и два панталона ще ви осигурят разнообразие. Съчетавайки ги с различни блузи и туники, ще имате възможност за създаване на различни тоалети.

С едноцветни блузи съчетайте поли на цветя. Флоралните десени са най-подходящи за лятото. Предлагаме ви две поли на цветя: разкроена пола „Цветна градина“ и вталена пола „Цветна градина“ с летен принт на цветя.

 

разкроена пола

 

Флоралният им десен, върху материя с 95% полиестер и 5% еластан, е уникален, създаден специално за нашата колекция. Разкроеният вариант на полата осигурява обем, а вталеният е подходящ и за офиса, съчетан с бяла блуза.

 

вталена пола

 

А сега нашите предложения за панталони. Лятото е немислимо без бял панталон. Ето предложението ни, наречено „Лято“ – не само името, но и материята от 95% памук и 5% еластан ще ви харесат. Това е бял панталон, втален и с джобове, лесно се съчетава с всякакви блузи и всякакви обувки и сандали.

 

бял панталон

 

За тези, които предпочитат разкроени и тъмни панталони, е другото ни предложение – моделът „Трапец“ – също от много подходяща за лятото материя, лен. Разкроеният панталон с висока талия е подходящ и за ежедневието в офиса, и за вечерни и официални мероприятия.

 

разкроен панталон

 

За още по-женствено излъчване добавете поне две нови рокли. Нашият съвет е да заложите на една светла и на една тъмна. Дългите рокли са все по-често предпочитани от дамите за летния им гардероб, но и късите имат своето място в него. Ето предложения за рокли от колекцията на Twelve O’Clock.

Тъмната рокля „Маслени цветя“ е от много леко трико, 95% полиестер и 5% еластан. Тъмната материя на вталената дълга рокля е освежена с бяло коланче и бордюр на цветя. За по-голямо удобство роклята е с цепка отляво.

 

дълга рокля

 

Другият ни модел, кремавата рокля „Солей“, е с дължина малко под коляното. Материята е от  60% вискоза и 40% полиестер, допълнена е с дантела в горната част. Солеят осигурява ширина и ефирност.

 

рокля солей

 

Защо летният ви гардероб просто трябва да бъде допълнен с туники

Туниката е много подходяща за лятото. Тя е многофункционална, може да се носи върху клин или панталон, или пола, а може и да се носи като къса рокля. В прохладните летни вечери можете да я облечете върху потник. Ние имаме няколко предложения, които ще ви грабнат.

Туниката „Нощно море“ е от 80% памук и 20% вискоза. Тя е с ефектно съчетание на едноцветни и раирани елементи и с асиметрична долна част.

 

лятна туника

 

Друг ефектен модел е туниката „Преплетка“ – туника от 95% полиестер и 5% еластан, със съчетание на бяла горна част и долна част на цветя. Преплетката на деколтето и асиметрично решената долна част също допринасят за оригиналността и привлекателността на модела.

 

https://twelveoclock.bg/collections/2017/products/tunika-prepletka

 

Още едно предложение за туника е моделът тип рокля „Слънчево море“ от 80% памук и 20% вискоза. Горната част е решена в бяло и е допълнена с червени и раирани елементи. И в този модел дизайнерите на Twelve O’Clock са избрали асиметричност за долната част.

 

туника тип рокля