Следете ни

Twelve O'clock » Дамски панталони онлайн » Панталон с висока талия
Панталон с висока талия

Панталон с висока талия

Време е да смените дънките с панталон, ако искате да се възползвате от стилността на съвременната дамска мода. А тя дава предимство на интересните модели официални и ежедневни рокли, поли и панталони.

Днес ще обърнем вниманието върху един много семпъл, но интересен и женствен модел на панталон – този с висока талия. Той привлича не само с интересното решение на талията, но и с предимството, което осигурява височината му.

В магазините за дамски дрехи ще намерите дори спортни панталони с висока талия. В студено време този модел е с предимството да пази от вятър и студ, не се оголва кръстът.

 

За ежедневието в офиса заложете на класическия вариант

Класически черен панталон с висока талия ще намерите в онлайн магазина на модна къща Twelve O’Clock. Това е класически вариант, много актуален с ретро стила, в който е изпълнен.

Класически черен панталон с висока талия

Панталонът с висока талия скрива недостатъци на фигурата

Много модели на съвременни облекла са предпочитани и популярни поради това, че помагат да се скрият някои недостатъци във фигурата. Проблемните области – талията и бедрата, няма да изпъкват, ако облечете панталон с висока талия. Тази талия уравновесява пропорциите и визуално издължава краката.

 

За кого препоръчваме панталона с висока талия

Това е универсален модел, подходящ практически за всеки тип фигура, с изключение на фигура с къс торс и дълги крака. Но и за дамите с такива особености на фигурата, които искат да обуят панталон с висока талия, има начин да уравновесят пропорциите, като комбинират с обувки с нисък ток, за да не подчертават дължината на краката. Още един трик за този тип фигура е по-къс панталон.

Ако бедрата ви са широки, непременно изберете панталон с широки крачоли. Други варианти на модела на панталон с висока талия, които ще ви отиват, са с плохи под колана на талията и с дължина 7/8.

Ако не сте високи на ръст, препоръчваме обратното – съчетайте панталона с висока талия с обувки с висок ток. А дължината задължително трябва да е макси.

И за закръглените дами панталонът с висока талия осигурява предимството да прикрива заобленостите, а умерената ширина няма да добави визуално още обем. Не избирайте панталони с висока талия, които са прекалено широки – те ще изтъкнат допълнително излишните килограми. И все пак всичко зависи от фигурата ви. Дори да сте закръглени, преценете коя разновидност на този модел ще ви отива. И не забравяйте да изберете панталон в тъмен цвят. Светлите цветове визуално добавят ширина към линията на фигурата.

Най-облагодетелствани са слабите дами, които могат и да подчертаят линиите на фигурата с тесен панталон с висока талия, и да си осигурят комфорт с широк панталон от този модел. Можете да намерите и други разновидности на модела с висока талия, като плисирани крачоли.

 

дамски черен панталон  с висока талия

Снимка: https://es.dhgate.com

Удобството на панталона с висока талия

Този модел е много по-удобен от класическия. Той често се предлага в моден магазин за дрехи като панталон с широки крачоли. Свободната кройка е много комфортна за ежедневно носене. Още един интересен вариант на панталона с висока талия е с крачоли, които се стесняват надолу, тип шалвари, които също гарантират удобство.