Следете ни

Twelve O'clock » Дамски панталони онлайн » Рокли, поли и панталони за дамите на тридесет и след това
облекла на Twelve O’Clock

Рокли, поли и панталони за дамите на тридесет и след това

Вече сте на тридесет или на тридесет и няколко. Това е страхотна възраст, на която вече имате утвърден стил. Стил на поведение, на обличане, с предпочитания за дрехи, в които се чувствате най-удобно. Ходите на работа, което означава спазване на дрес код.

На тази възраст вече усещате, че е време да се откажете от небрежно комбинирани в спортен стил дрехи, за да заявите своята личност и оформен вкус. Причината не е в това, че вече не ви подхождат спортни дрехи в масов стил – време е да изпъкнете с личен избор и да се чувствате елегантни в красиви и удобни тоалет.

Безпогрешен избор са класическите решения. Тук ще ви дадем някои идеи, а ако ви е необходимо обновяване на гардероба, имате на разположение моделите облекла на Twelve O’Clock. С тях ще се чувствате добре, ще имате избор за ежедневно облекло в офиса, за пътуване, за разходки в почивните дни.

 

Роклята с коланче

Коланчето придава завършеност, а можете да го комбинирате и с обувки и аксесоари в тон с него. Роклята без коланче е просто рокля, а роклята с коланче – рокля с аксесоар. Още по-интересно е, ако коланчето е част от модела. Ако комбинирате и с ефектна гарнитура, както в модела вталена трикотажна рокля „Византия“, ще бъдете неповторими. Акцентите тук са няколко – не само коланчето, но и гарнитурата на деколтето и ръкавчетата, както и бордюрът на полата, контрастиращи с ефектното синьо на роклята.

 

Вталена трикотажна рокля

 

Бяла или черна блуза с панталони с принт или тип голф, вместо с дънки

Дънките са удобни, но панталоните от материя с принт дават възможност за богат избор, а и така се откроявате сред многото дами, избрали дънките.

С панталона „Голф“ ще се чувствате свободно и леко, а биетата на джобовете, колана и гайките ще се съчетаят отлично с черна блуза, за стилен и различен тоалет.

 

свободен панталон

 

 

Пола с акцент – предно закопчаване или декорация на колана

Полите с предно закопчаване са удобни, а копчетата могат да се превърнат в аксесоари, ако са в контрастен цвят.

Много ефектна е полата с колан с допълнение като панделка – моделът дълга свободна пола „Фуксия“ е търсеното разнообразие за гардероба ви. Освен панделката от лявата страна полата има и джобове, а ширината й гарантира удобство.

 

Дълга свободна пола

 

Когато сте с костюм

Костюмът не е просто строго официален тоалет. Той гарантира елегантност, но дамите имат свободата на избор от най-различни материи за костюм, включително принтове на цветя, на точки и т.н. А за по-ежедневно излъчване допълнете с шал и навийте ръкавите на сакото до дължина ¾.

 

Рокля тип риза

Класическото решение на роклята в модела тип риза е удобно, особено ако отдавате предпочитание на ризите. Тази рокля, с макси или миди дължина, може да се носи и като връхна дреха върху къса рокля, шорти и потник, а може да се комбинира и с панталон. Многото решения ще разнообразят гардероба ви.

 

Рокля тип риза

 

Ако все пак не искате да се откажете от дънките

Дънките са универсални, а често в магазините ни изкушават и дънкови костюми. Но защо не смените универсалния син цвят с бял например? Той вече прави дънковия тоалет една степен по-малко небрежен и определено една степен по-интересен и впечатляващ.