Следете ни

Twelve O'clock » Дамски панталони онлайн » Спортно елегантен панталон в женския гардероб

Спортно елегантен панталон в женския гардероб

Панталонът е неизменна част от гардероба на всяка дама. Подходящ е за всякакви случаи, а освен това осигурява удобство. Едва ли ще се намери дама, която да няма поне няколко панталона от онлайн магазин, особено за ежедневието – на работа и в свободното време.

Панталонът се смята предимно за спортна дреха. Това се дължи на удобството, което всяка дама изпитва, носейки го с риза, блуза, спортно яке. Но всички търсят и елегантността в завършения тоалет, дори когато това е спортно облекло за ежедневието.

 

Какво прави дамския панталон елегантен

За да изглежда женствено елегантна, всяка дама разчита на платове и модели. Това важи и за дамските панталони. Интересната материя, например на фино райе, или детайл като чупки в талията, филетка, бие, асиметричен елемент превръщат различните дамски дрехи, включително обикновения панталон, в изискана дреха, дори когато е спортен.

Друга възможност за постигане на оригиналност при панталона е с висока или ниска талия. А ако ви допада странично закопчаване, изберете такъв модел. Закопчаването може да е с големи декоративни копчета.

За елегантността на панталона допринася и кройката на крачолите, например чарлстон, дължина 7/8, или широки крачоли, които са на мода тази година.

 

Панталон с широки крачоли

Широките крачоли привличат вниманието и са атрактивни. Но трябва да напомним, че не са подходящи за всяка фигура. За да ви отиват, трябва да сте висока и слаба. Освен това комбинирането на панталони с широки крачоли е трудно.

Тази година, започвайки от пролетта, модата наложи панталони с широки крачоли. При тях можете да постигнете елегантност по няколко начина. Различна височина на талията, вече споменатото странично закопчаване, набор в талията с ластик – изберете според фигурата.

За панталона с висока талия обаче е важно да не е много тесен, тъй като прекалено ще очертава фигурата. Много елегантен е тоалетът с блуза от ефирен плат, пъхната в панталона. Изберете от гардероба си блузи или купете дамски ризи онлайн, за спортно елегантно излъчване.

 

Райето

Всяка дреха на райе издължава, което е предимство за дамите, търсещи да прикрият закръгленостите. Но райето е и изключително елегантен десен. Препоръчваме ви модела на Модна къща Twelve O’Clock – елегантен панталон “Светло райе“. Десенът е дискретен, цветът е универсален, италианският джоб е детайл за спортно излъчване. Комбинирайте с едноцветна риза.

 

елегантен панталон “Светло райе“

 

 

Коланът

Коланът може да постави акцент, който да превърне панталона в специален, дори да е от деним. Така се нарича и нашето предложение от дрехи онлайн – спортно-елегантен панталон „Деним“, с широк колан, който се откроява, а семплата кройка дава възможност за комбиниране с различни блузи и ризи.

 

спортно-елегантен панталон “Деним“

 

Филетката

Филетката е допълнение, с което джобовете на спортния панталон ще се превърнат в елегантни аксесоари. Ще видите това нагледно в панталона „Филетка“. Петроленият цвят на сатена се откроява на фона на тъмния плат. Дори при комбиниране с тъмна блуза филетките ще добавят свежест.

 

прав панталон „Деним“

 

Да завършим с атрактивния цвят бордо

Бордо не е типичен цвят за спортен панталон, но точно затова го предлагаме – той е един от основните цветове за елегантно официално облекло. Съчетайте го със спортен модел на панталон с външни джобове и ще получите модела втален панталон „Бордо“ на Twelve O’Clock – един различен панталон за атрактивна цялостна визия.

 

втален панталон „Бордо“ на Twelve O’Clock