Следете ни

Twelve O'clock » Дамски панталони онлайн » С какво да носим класическия прав панталон
класически прав панталон

С какво да носим класическия прав панталон

Модата налага различни тенденции при дамските панталони, но класическият модел си остава неизменно предпочитан. Ще го намерите във всеки магазин за дрехи. Той се комбинира лесно и е еднакво стилен за всекидневието и за официални случаи, комбиниран с ефектна блуза или сако. Освен това въпреки колебанията в модните тенденции класическият прав панталон остава актуален. Дамите, които носят класически модел панталони, показват, че ценят сдържания стил с утвърдени от десетилетия модели.

Цветовете, в които ще намерите класически прав панталон

Класическият модел панталон е най-предлаган в класически черен цвят. В асортимента на всеки онлайн магазин за дрехи ще откриете прав черен панталон, така че ако планирате да си купите, задачата ви няма да е трудна.

Раираните панталони също имат своето място както в деловия гардероб, така и във всекидневието. Моделът прав панталон „Светло райе“ е много подходящ за комбиниране със сако и риза, а италианският джоб разчупва класическата визия.

 

прав панталон „Светло райе“

 

Съвременните тенденции позволяват по-голяма свобода при избора на материи и цветове и за класическия панталон. Меланжът е напълно подходящ за този модел – уверете се, като видите модела силно втален панталон „Меланж“. Това е много интересно решение, с подчертани шевове на ръбовете, които издължават фигурата, както ще посочим и по-долу.

 

силно втален панталон „Меланж“

 

 

Удобството на правия панталон

Това е модел, който е удобен за носене. Не приляга плътно към тялото и така може да прикрие някои заоблености. Често моделите са с джобове, което е допълнително удобство.

Предлагаме ви модела на Модна къща Twelve O’Clock – втален панталон „Класик“. Моделът е от сатен, удобен и лесен за поддържане. Задните джобове са допълнително удобство.

 

втален панталон „Класик“

 

Декорациите и вариациите в кройката допринасят за оригиналност и атрактивност към моделите

Дискретните декорации, добавени към правия класически панталон, добавят оригиналност и женственост. За дамите, които предпочитат такива нестандартни решения, предлагаме прав панталона „Филетка“. Той е по-скоро за ежедневието, тъй като материята му е подобна на деним, а акцентите от сатен в петролен цвят освежават по оригинален начин.

 

прав панталона „Филетка“

 

Класическият панталон с висока талия е оригинален, но има и предимството, че тази кройка прави краката визуално по-дълги. Естествено и талията е по-добре подчертана, което е още един плюс за дами с тънка талия. За тях е моделът класически черен панталон „Висока талия“ -решен в ретро стил, много подходящ за дами, които предпочитат боди ризите.

 

класически черен панталон „Висока талия“

 

Визуално удължаване с ръбове на панталона

Ако търсите ефект на удължаване на фигурата, изберете панталон с ръбове. Те създават ефект на по-голяма височина. Комбинирайте с риза или сако на вертикални райета, каквито често се предлагат в магазини за дрехи онлайн, и ще постигнете отличен резултат в тази насока.

Как да комбинирате класическия прав панталон

Най-сигурни за постигане на ефектен тоалет са комбинациите черен или тъмносин прав панталон с класическа бяла риза. Към този класически модел панталон подхожда и класически модел сако. За предпочитане е и то да е в цвета на панталона, а за по-интересен ефект можете да съчетаете контрастни цветове – например черен панталон и бяло или жълто сако. Тези комбинации са подходящи за работа и за делови мероприятия.

След работа имате свободата да комбинирате с ефектни блузи, не само дълги, но и с дължина до кръста. През лятото комбинацията с потник е чудесна за ежедневието по време на отпуската.

По-нестандартна комбинация е съчетаването на класически панталон с туника. Това е също удобна дреха, която прикрива ханша, така че можете да използвате това предимство, ако той е по-закръглен.