Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Вталена пола – на кой подхожда и как да се носи
вталена пола от модна къща Twelve O’Clock

Вталена пола – на кой подхожда и как да се носи

Полата дава възможност за комбиниране с различни блузи, туники, ризи. Тя е предпочитан елемент сред множеството модерни дамски дрехи. Много стилна е вталената пола, но дали е подходящо да я изберете като нова покупка от любимия бутик за дрехи онлайн?

Вталената пола е за дами със слаби фигури

Полата с вталяване подхожда на определен тип фигури, слаби или леко закръглени. Тя обгръща тялото, подчертава всяка извивка. Ако имате някакъв недостатък, той ще изпъкне с такава пола.

Предимствата на полата с вталяване

Полите с вталяване обикновено са с колан, подчертаващ талията. Те правят комплимент на дами с тънка талия.

Те са еднакво удобни и подходящи за ежедневно носене и за официални събития.

Вталената кройка придава елегантност, която е необходима на дамите и в ежедневието.

Еднообразна ли е вталената пола?

На пръв поглед много дами биха решили, че е еднообразна. Но помислете колко решения за тази пола можете да изберете – дълга, къса, права, със стесняване надолу, с асиметрични платки, с джобове, с панделки … Затова да подчертаем ролята й за разнообразието в дамския гардероб.

Елегантната материя превръща вталената пола в изискан тоалет

Много материи са подходящи за пола с вталяване, но за официална пола изберете ефектна материя като буклето. Убедете се колко е впечатляващо като решение в модела вталена пола „Бяло букле“. Красотата на тази пола е в самата материя. Съчетайте с черна блуза и сте готови да грабнете вниманието, където и да отидете.

 

вталена пола „Бяло букле“

 

Още едно решение за изискан модел – високата талия

Достатъчен е един малък детайл и полата се превръща в изискана част от дамския тоалет. Моделът вталена пола с висока талия „Кафяв меланж“ грабва не само с мекотата на цветовете, но и с високата талия, която подчертава тънкия кръст на дамата, избрала тази пола.

 

вталена пола с висока талия „Кафяв меланж“

 

За млади дами с афинитет към розовото предлагаме още един модел с висока талия, която е акцентът на полата. Това е моделът вталена пола от деним „Pink Lady”. Подчертайте талията с тази пола, допълвайки с черна блуза за класическо грабващо вниманието съчетание.

 

вталена пола от деним „Pink Lady”

 

Как да разнообразите вталената пола по женствен, закачлив начин

Дамската мода дава възможност за закачливи решения, които се вписват чудесно в представите за женствена елегантност. Препоръчваме ви полата от трико „Авокадо“ – асиметричните елементи от сиво трико на тъмносиния фон впечатляват веднага, а съчетанието на двата цвята е много стилно.

 

ола от трико „Авокадо“

 

Още едно оригинално решение е вталена нарязана пола „Експрешън“. Тя също разчита на ефектността на вмъкнат елемент в друг цвят. Сивото каре на предната платка е чудесно допълнение към черното трико, основния плат на полата.

 

вталена нарязана пола „Експрешън“

 

Естествено и любителките на панделки ще бъдат привлечени от закачка в полата, изразена с декоративна панделка. Моделът вталена къса пола „Синя панделка“ на модна къща Twelve O’Clock е за тях. Тази закачка се свързва с ежедневието, така че смело съчетайте с екстравагантна блуза за още по-мажорно решение на тоалета си.

 

вталена къса пола „Синя панделка“

Полата с вталяване за офиса

Този модел пола е много подходящ и като част от деловото облекло за офиса. Съчетава се много добре със сако и риза. А ако дрес кодът в офиса разрешава отклонения от едноцветните черни и сини поли, изберете модела пола „Секретарката на републиката“. Тази пола е карирана и подчертава талията с коланче. Съчетайте сивото каре на полата с черно или сиво сако и имате завършен делови тоалет.

 

пола „Секретарката на републиката“