Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Макси полата за работа и свободното време
дълга пола с принт

Макси полата за работа и свободното време

Полата е задължителна за дамския арсенал от дрехи – с една пола, комбинирана с няколко блузи, вече имате няколко тоалета. За ежедневието най-удобна е дължината около коляното. Но ако искате да се откроявате със стилен вид, заложете на пола макси. Обикновено свързват маски дължината с официалните тоалети, но макси полата с удобна кройка и умерена ширина е удобна и за ежедневието, а тази дължина определено подчертава женствеността.

 

Материята за макси пола за ежедневието – плътност, цвят, кройка

Материята на макси полата задължително трябва да е плътна. Ефирните и полупрозрачни платове са за официални тоалети и за макси пола, предназначена за отпуската край морето.

Заложете на едноцветна материя – тя дава повече възможности за комбиниране и създаване на изчистени тоалети. Макси пола на принтове е подходяща за отпуската или за разходка след работа, но в ежедневния тоалет принтът не е подходящ.

Untitled-1

Оставете декоративните елементи за блузата към макси полата. Нека кройката бъде без волани и други декорации. Не са желателни и цепките. Ако макси полата е с А-линия или права и е необходима цепка за удобство при движение, нека тази цепка бъде най-много до коляното – отстрани или отзад.

Черната макси пола е универсална и подхожда на всички. За по-цветно настроение, особено през лятото, можете да изберете и друг цвят. Twelve O’Clock ви предлага приятна за носене ленена макси пола в цвят фуксия. Акцентът на дългата пола „Фуксия“ е в колана, завързан на панделка отстрани.

 

дълга пола

 

Стилът на тоалета с макси пола

Ежедневните тоалети и аксесоарите към тях са по-изчистени – това диктува добрият вкус. Особено когато макси полата е част от офис облеклото, аксесоарите трябва да са минимални и в никакъв случай не големи и в ярки цветове. Среброто и златото са много подходящи, но ако полата ви е в кафяво или бежово, можете да допълните с аксесоари от мед или дърво.

Прическата също трябва да е семпла, в никакъв случай с пищни елементи.

Обувките и чантата е най-добре да са в телесен цвят или в черно. И двата цвята са универсални. Изборът все пак зависи от цветовата гама на полата и блузата.

 

Ефирна макси пола с нестандартно решение на модела

За свободното време леката и ефирна макси пола е чудесен избор, когато искате да ви е удобно, да сте привлекателни и да се откроявате сред многото дами с къси поли. Тук можете да заложите и на модел с декорации и да си позволите по-ярко решение, принт и т.н. По-голямата свобода на избор важи и при аксесоарите – те може да са по-големи. Но все пак помнете, че умереността винаги ви помага да останете в сферата на стилността.

Търсите лека макси пола за лятото? За вас ще се погрижи Twelve O’Clock.

Самото название на дългата шифонена пола „Дъжд от пеперуди“ вече създава впечатление за ефирност.

 

дългата шифонена пола „Дъжд от пеперуди“

 

Тази пола е с интересна кройка, с широк твърд колан и презрамка зад врата, така че може да се носи и като рокля. Това е още един плюс в полза на разнообразието на тоалетите ви. Но можете да комбинирате и с блуза или да наметнете ефирен шал, който да завържете по оригинален начин. Полата е с лек набор, така че е подходяща и за по-закръглени дами, тъй като не разширява прекалено силуета.