Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Модата да носите разкроена пола e актуална и през този сезон

Модата да носите разкроена пола e актуална и през този сезон

Често ви предлагат бизнес костюми с права пола или права пола с блуза като класическо облекло. Но разкроената пола също има своето впечатляващо присъствие в модата за този сезон. Тя има своето основно предимство – удобството, а като добавим към него силуета, който се създава с разширяващата се надолу пола, е ясно защо това е непреходна кройка за пола, която ви кани да добавите нова пола с тази линия към гардероба си. Почти всички дизайнери се обръщат към разкроената пола за женствена линия през сезона и нашите дизайнери й отделят почетно място в колекцията от поли на Twelve O’Clock. Ако искате по-умерен вариант на разкроения силует, изберете А-образна пола.

 

Флоралните мотиви са особено привлекателни съчетани с разкроена пола

През последните няколко сезона флоралните мотиви присъстват в модните акценти през всички сезони. Дори зимата смекчава студенината си, когато дамите грейнат с тоалети с флорални принтове. Затова, ако нямате в гардероба си разкроена пола на цветя, поправете този пропуск. Не само диктуваното от модата, а и свежестта на цветните принтове ви кани да внесете свеж полъх в ежедневието си.

Изберете контраста между цикламените цветя и черно-белия фон на модела „Цикламени цветя“ – А-образна пола от 95% полиестер и 5% еластан, с платка. Трикото на модела е меко и пада плавно.

 

А-образна пола

А-образната пола „Червени палми“ ви предлага весел принт, не на цветя, а на палми – по-нестандартно решение в унисон с диктата на флоралните принтове. Тази пола от 95% полиестер и 5% еластан има още един впечатляващ акцент – платка от черно трико в предната част.

 

разкроена пола

 

Черна разкроена пола за офиса

Черното е несъмнено безпогрешен избор за офиса. За меко падаща линия на разкроена пола дизайнерите на Twelve O’Clock са избрали тафтата. С тази пола ще внесете ретро полъх в тоалета си, а ретро стилът е винаги подходящ и за ежедневни тоалети, и за официални случаи. Разкроената пола „Жан-жан“ от 100% полиестер е разкроеният модел, от който имате нужда този сезон.

 

пола от тафта

Още едно предложение класическа черна пола „Черно лале“ от 60% вискоза, 37% полиестер и 3% еластан. Тази пола от поливискоза е по-къса, за дамите, предпочитащи тази дължина. Разкрояването на полата е от ханша, така че се получава форма на лале, която е дала името на модела.

 

класическа черна пола

 

Обичате райе? Този модел разкроена пола е за вас

Класическата комбинация от черно, бяло и червено е винаги привлекателна. Дизайнерите на Twelve O’Clock са я избрали за разкроената пола „Golden Tulip” от 95% полиестер и 5% еластан. Тази неопренова пола се комбинира еднакво добре с черна, червена или бяла блуза, за възможности за три различни тоалета. Джобчетата ще добавят и удобство.

 

Разкроена пола "Golden tulip"

Ако искате да експериментирате с по-смелите акценти в модата

Все по-често модните дизайнери залагат на нестандартни решения, както в цветово отношение, така и чрез комбиниране на различни материали. За този сезон на мода са моделите, съчетаващи кожа и плат. Комбинирайте разкроената пола с кожена горница или ако имате дизайнерски способности, добавете кожена платка или асиметрично парче към разкроената пола, която имате в гардероба си, за актуално звучене.