Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Модни дамски поли през есенно-зимния сезон

Модни дамски поли през есенно-зимния сезон

Вталените и А-образни поли отново заемат своето основно място в гардероба на дамите. Те подчертават тялото, а различните декорации правят всеки модел уникален. Това е принципът, въз основа на който съставихме и своята колекция. Гамата от поли от новата колекция на Twelve O`clock ви предлага поли от памук с полиестер и еластан, вълна с полиестер, полиестер или вискоза и еластан, вталени и А-образни.

Поръчайте индивидуално изпълнен модел пола, по вашите мерки

Изпълнението на избрания от вас модел пола, по вашите мерки, предлагаме без никакво оскъпяване, на същата цена. Ще се радваме да носите пола, специално създадена за вашия силует.

Възползвайте се от комбинациите поли с риза, сако, или жакет, за да спестите

Докато пазарувате, за повече купени дрехи можете да платите по-малко, отколкото ако ги купите поотделно. Предлагаме ви комбинации от пола с риза-боди, с боди, потник, тайор, сако или жакет. Докато разглеждате модела пола, ще видите и комбинацията, която ви предлагаме, за да се възползвате от намаление при купуването.

Вталените поли

Предлагаме ви моделите „Авокадо“, „Експрешън“ и „Елеганца“. Това са три различни решения.

Вталената пола „Авокадо“ е изработена от тъмносиньо памучно трико, с 60% памук, а нарязванията и допълнителните сиви елементи раздвижват модела.

Пола "Авокадо"

Пола „Експрешън“ комбинира ефектно ахроматично каре с черно трико. Платката и комбинацията от каре и едноцветно трико са елементите, които ще направят вашата пола открояваща се.

Пола "Експрешън"

За сатенена елегантност на вталената пола изберете модел „Елеганца“ – дантеленият елемент в долната част и златистият цип на гърба са двата акцента, които правят модела сдържано, но впечатляващо елегантен. Особено удачно е да комбинирате полата с нашата гривна „Елеганца“.

Вталена пола от черен сатен

Полата със силует на лале

Това е моделът ни къса пола „Черно лале“, от материя с 60% поливискоза, в комбинация с полиестер и еластан. Полата е къса, нарязана, за да повтори очертанията на лале. Можете да я комбинирате с риза-боди, за да изпъква силуетът на полата. Затова ви предлагаме комбинирана покупка с намаление, заедно с риза-боди „Червено райе“.

къса черна пола

Време е за цветно разнообразие с поли от щампирано трико

Трикото е меко и удобно, а когато се комбинира с ефектен шампован дизайн, се получават поли, които ще добавят настроение и цветност в ежедневието ви.

Предлагаме ви моделите ни „Цикламени цветя“ и „Червени палми“. Те са с А=образна кройка, от трико със състав 95% полиестер и 5% еластан.

Щампите на цикламени цветя и червени палми са ефектни. За цялостен ансамбъл и по-евтина покупка комбинирайте полата „Цикламени цветя“ с тайора със същото име.

Пола "Цикламени цветя"

Ефектът от щампата на модела „Червени палми“ се допълва от платката от черно трико отпред.

Пола "Червени палми"