Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Плисираните поли ще бъдат актуални за пролетта и лятото на 2016 г.
Плисирана пола

Плисираните поли ще бъдат актуални за пролетта и лятото на 2016 г.

Пролетта е тук, а лятото ще дойде много скоро, а с тези сезони и времето, в което можете да разчитате на полите като основен елемент в женствения тоалет. Полата е чудесен избор за пролетта и лятото, особено ако е широка, набрана или плисирана. Всъщност точно за плисирани поли говорим, тъй като това е модната тенденция за тази пролет и лято. Няма да изостанете от нея, нали?

 

плисирана пола на мода

Снимка: http://fashiongum.com

 

Универсалността на плисираната пола

Този модел пола е наистина универсален. Къса или дълга, с тесни плисета тип „Солей“ или с широки плисета, тя е еднакво ефектна.

пола за пролетта

Снимка:http://fashiongum.com

Предлага удобство, елегантност, ефектност. Удобството на широката пола е част от причините да избирате плисирана пола през пролетта и лятото, и не само тогава. През есента също можете да разчитате на удобната ширина на тънката си плисирана пола.

дамска пола на плисета

Снимка: http://fashiongum.com

 

Ефектност и елегантност с плисирана пола

Елегантността на плисетата е несъмнена. Те се спускат, разкривайки по-голяма ширина при движение, а след това намаляват ширината на полата, създават динамичност.

розова пола

Снимка: http://fashiongum.com

 

Ефектността на плисираната пола се постига лесно, особено при тънък плат на солей, както е при модела на Twelve O’clock – Пола „Солей“. Дизайнерите са заложили на класическия черен цвят, освежен от щампата на бели чайки. Платът е ефирен шифон, с хастар от вискоза. Младежкият модел на тази къса пола солей се комбинира с всякакви цветове – цветни блузи за ежедневието, но и с класически черни или бели блузи, не само за постигане на по-голяма елегантност и официалност. Тоалетът в черно и бяло е безпогрешно решение за всеки ден, за всякакъв случай.

пола с тесни плисета

 

Плисираната пола – вашата покупка не само за да сте в крак с модата това лято

Може би вече имате плисирана пола в гардероба си и сега просто ще я извадите като актуален акцент в летния си гардероб. Много жени имат поне по една плисирана пола сред дрехите си. Всъщност модата за това лято е възраждане на тенденция, която периодично се обръща към ефектните, ефирни и женствени решения, утвърдили се през годините за дамския арсенал от дрехи.

бяла пола

Снимка: http://fashiongum.com

 

Така че ако решите да си купите нова плисирана пола, особено тип солей, за това лято, ще имате изпитан модел, на който ще разчитате за ежедневни съчетания и за официални комбинации за официален тоалет за тържествен случай.

 

пола тип „Солей“

Плисираната пола не е модел само за слабите дами

Плисираната пола има предимството да се спуска дискретно, да придава ширина, но не и да разширява прекалено. Стилната пола солей, дълга и от леко падащ шифон, ще придаде елегантност и на закръглените дами. Освен готови модели в онлайн магазини като Twelve O’clock ще ви предложат и възможност да поръчате ушиване на вашия модел по поръчка, според индивидуалните ви мерки. Плисираната ви пола, вашият принос за спазването на модния тренд това лято, както и след това, е лесно решение. Просто поръчайте пола солей от  Twelve O’clock.

 

пола солей от  Twelve O'clock.